Σπάρτη: Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια

Ο 40χρονος κατέγραφε τις πράξεις του στο κινητό

Σπάρτη: Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια
2'

Aποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως πατέρας βίαζε επί πολλά χρόνια την ανήλικη κορούλα του.

Ειδικότερα, άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 10χρονης κόρης του.

Κατέγραφε τις πράξεις στο κινητό του

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», σε βάρος του 40χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Όπως προέκυψε από την καταγγελία και την έρευνα, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Μάλιστα τις πράξεις αυτές, τις είχε καταγεγραμμένες στο κινητό του. Από το υλικό, φαίνεται να αποδεικνύεται πως η κακοποίηση σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4-5 ετών!

Ο εν λόγω, προερχόμενος από το Μενίδι Αττικής, είχε εγκατασταθεί, προ διετίας, σε χωριό του Δήμου Φάριδος, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του, που κατάγεται από την περιοχή. Μαζί της έχει ένα ακόμα παιδί, μικρότερης ηλικίας.

Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών πορνογραφικού υλικού, καθώς και 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή