Εξελίξεις στο Ρέθυμνο: 40χρονος προσέλαβε δύο άνδρες για να επιτεθούν στον 26χρονο με καυστικό υγρό

Οργανωμένο φαίνεται πως ήταν το σχέδιο της επίθεσης σε βάρος του 26χρονου εργαζομένου στο Ρέθυμνο

Εξελίξεις στο Ρέθυμνο: 40χρονος προσέλαβε δύο άνδρες για να επιτεθούν στον 26χρονο με καυστικό υγρό
2'

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με υγρό στον 26χρονο εργαζόμενο στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί τα δύο άτομα, ένας 40χρονος και ένας 50χρονος, που επιτέθηκαν στον εργαζόμενο με τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. να δείχνουν πως τελικά δεν του έριξαν καυστικό υγρό αλλά ένα άλλο υγρό που του προκάλεσαν προβλήματα.

Οι λόγοι της επίθεσης και ο… εγκέφαλος

Οργανωμένο φαίνεται πως ήταν το σχέδιο της επίθεσης σε βάρος του 26χρονου εργαζομένου.

Όπως αναφέρουν πηγές στο cretapost, ο 40χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τον 26χρονο και αποφάσισε να οργανώσει την επίθεση. Ο ίδιος προσέλαβε έναν 40χρονο και έναν 50χρονο και με την καθοδήγησή του, τους είπε πού θα βρουν το θύμα ώστε να του επιτεθούν.

Οι αστυνομικοί αφού ταυτοποίησαν τους δράστες συνέλαβαν τον «εγκέφαλο» και τον 50χρονο δράστη ενώ αναζητούν τον τρίτο.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν τις πρωινές ώρες της 31ης Ιουλίου όταν ο 26χρονος είχε παρκάρει με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Κουμπέ προκειμένου να πάει στην εργασία του.

Την ώρα που βγήκε από το όχημά του, περνάει από δίπλα του ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη και του πέταξαν ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 26χρονος άρχισε να φωνάζει με εργαζόμενους που βρίσκονταν σε παρακείμενη επιχείρηση να σπεύδουν να τον βοηθούν ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ασθενοφόρου αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πηγές του cretapost, το καυστικό υγρό βρήκε τον άτυχο άνδρα ξώφαλτσα στο μάτι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή