Χαλκιδική: Ξεσπά ο παππούς της οκτάχρονης – Μας τρώνε τα «γιατί», δεν έχουμε καμία ενημέρωση

Αναζητούν απαντήσεις στην τραγωδία που βιώνουν οι συγγενείς του οκτάχρονου κοριτσιού, που «έσβησε» μέσα σε πισίνα κατασκήνωσης, στη Χαλκιδική.

Χαλκιδική: Ξεσπά ο παππούς της οκτάχρονης – Μας τρώνε τα «γιατί», δεν έχουμε καμία ενημέρωση
PIXABAY.
2'

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον πνιγμό της οκτάχρονης Αγγελικής σε πισίνα κατασκήνωσης, στη Χαλκιδική. Το άτυχο κοριτσάκι φαίνεται ότι δεν πήγε ποτέ για φαγητό στην τραπεζαρία, όπως ανέφερε και ο παππούς της, μιλώντας σήμερα (16/08) στον ALPHA.

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στην πισίνα με το μαγιό του. Φαίνεται ότι δεν έφυγε ποτέ από αυτήν για να πάει για φαγητό, γιατί όταν πάνε στην τραπεζαρία τα παιδιά, ντύνονται. Δεν πάνε με το μαγιό.

Η Αγγελική μπήκε στην πισίνα με τα υπόλοιπα παιδιά και τη μεγαλύτερη αδελφή της, που ήταν μαζί στην κατασκήνωση. Όταν βγήκαν από αυτήν και πήγαν για φαγητό, η αδελφή της αναζήτησε την Αγγελική, αλλά δεν ήταν εκεί», ανέφερε αρχικά.

Το απίστευτο είναι ότι η πρώτη που ανακάλυψε ότι η οκτάχρονη έλειπε από την τραπεζαρία, ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της και όχι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης. Ουσιαστικά εκείνη τούς ειδοποίησε ότι η Αγγελική δεν ήταν μαζί τους.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το παιδί δεν πήγε για φαγητό στην τραπεζαρία, ότι η ομαδάρχισσα άρχισε να ψάχνει το παιδί μόνη της και μετά, να σημαίνει συναγερμό ότι έχει χαθεί.

Όμως, προκύπτουν βασικά ερωτήματα. Υπήρξε καταμέτρηση των παιδιών όταν βγήκαν από την πισίνα αλλά και στην τραπεζαρία; Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι στην πισίνα δεν έγινε καταμέτρηση. Το ανέφερε η ομαδάρχισσα στην κατάθεση που έδωσε. Η κατασκήνωση αναφέρει επισήμως ότι στην καταμέτρηση στο σπιτάκι, αρκετή ώρα αργότερα δηλαδή, ανακάλυψαν ότι λείπει το παιδί.

Πρόκειται για μία πισίνα με μεγάλο βάθος, που φθάνει έως και 2.40 μέτρα. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και το παιδί να έμεινε στο νερό και να μην το είδε κανείς. Για τη συγκεκριμένη πισίνα διαπιστώθηκαν πολλές παρατυπίες, όπως ότι η περίφραξη είναι με θάμνους και με κενά απ’ όπου μπορούν να περάσουν παιδιά.

«Μας τρώνε τα “γιατί”. Όλες αυτές τις μέρες, δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση ούτε από την κατασκήνωση, ούτε από κάποιον άλλο. Από εσάς μαθαίνουμε τις εξελίξεις», είπε ακόμη ο παππούς του άτυχου κοριτσιού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή