Χαλκιδική: Αδιανόητη αποκάλυψη - Η Αγγελική κείτονταν νεκρή για 3 ώρες τον πάτο της πισίνας

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του άτυχου κοριτσιού, που προκαλούν πραγματικό σοκ

Χαλκιδική: Αδιανόητη αποκάλυψη - Η Αγγελική κείτονταν νεκρή για 3 ώρες τον πάτο της πισίνας
2'

Δεν μπορεί να πιστέψει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στην μοιραία κατασκήνωση της Χαλκιδικής, όπου η 8χρονη Αγγελική πνίγηκε στην πισίνα της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το άτυχο κοριτσάκι βρισκόταν για τρείς ώρες στον πάτο της πισίνας, όπου δεν το αναζήτησε κανείς παρά μόνο όταν άρχισε να την ψάχνει η αδερφή της!

Βυθισμένη στο πένθος και το σκοτάδι η οικογένεια

Απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρό το παιδί τους στον πυθμένα της πισίνας της κατασκήνωσης όπου την είχαν στείλει για διακοπές στη Χαλκιδική, ζητούν οι συγγενείς του οκτάχρονου κοριτσιού.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν, εκτός του γεγονότος ότι είναι βυθισμένοι στο πένθος, βρίσκονται και στο σκοτάδι για το τι πραγματικά οδήγησε στο τραγικό συμβάν. «Δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε στο κενό. Μόνο από την Αστυνομία έχουμε μια ενημέρωση, τίποτε άλλο, που αυτοί κάνουν προανάκριση», είπε ο παππούς της οκτάχρονης, μιλώντας στο MEGA.

«Από την κατασκήνωση, ούτε καν μας μίλησαν. Από εκείνη την ώρα που μας κάλεσαν και μας είπαν ότι το παιδί ήπιε λίγο νερό και πάει στο νοσοκομείο, δεν έχουμε κάποια άλλη επαφή μαζί τους», αποκάλυψε ο θείος της. Καταβεβλημένοι ψυχολογικά, οι συγγενείς του άτυχου κοριτσιού παρακολουθούν τις καταθέσεις των εργαζομένων, οι οποίες όμως δεν τους καλύπτουν.

«Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους ήταν παρόντες, αλλά δε νομίζω… πόσο παρών μπορεί να είναι; Πιστεύω ότι το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς. Την ώρα του μπάνιου και κάποια στιγμή χάθηκε. Από εβδομάδα κινούμαστε νομικά, θα ορίσουμε κάποιον», προσέθεσε ο παππούς του άτυχου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, στο στομάχι της οκτάχρονης Αγγελικής βρέθηκαν λίγα υπολείμματα τροφής, που πιθανώς ήταν από το πρωινό της και κατά συνέπεια, το μικρό κορίτσι δεν είχε πάει στην τραπεζαρία μαζί με τα άλλα παιδιά για να φάει το μεσημεριανό της. Όπερ σημαίνει ότι ο πνιγμός της συνέβη νωρίτερα από τις 13:15, που ήταν η ώρα του γεύματος.

Ενόσω η προανάκριση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, κλιμάκια της Περιφέρειας του τομέα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε η άδεια λειτουργίας της συγκεκριμένης κατασκήνωσης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή