Αδειάζει η Χίος από τους επισκέπτες – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι για να μην επικρατήσει χάος

Τέλος στο μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών αδειών και ο κόσμος επιστρέφει σπίτι του.

Αδειάζει η Χίος από τους επισκέπτες – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι για να μην επικρατήσει χάος
1'

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα τεθούν σε ισχύ στο λιμάνι της Χίου τόσο αύριο, Κυριακή 18 Αυγούστου όσο και την επόμενη Κυριακή (25/08), από τις 09:00 έως και τον απόπλου του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ», περί τις 11:30, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης επιβατικής κίνησης (επιβίβαση άνω των χιλίων ατόμων και φόρτωση άνω των 350 οχημάτων ΙΧ).

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το λιμεναρχείο Χίου, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Νεωρείων έως το τέλος της οδού Ελ. Μανίκα (Μπούρτζι) όλων των οχημάτων που δεν ταξιδεύουν με το πλοίο, προκειμένου ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιηθεί για την επιβίβαση των επιβατών και την φόρτωση των οχημάτων.

Επίσης, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων που ταξιδεύουν, να φθάσουν στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα και 30 λεπτά πριν τον κατάπλου του πλοίου, ήτοι στις 09:30.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στους χώρους πέριξ του λιμεναρχείου Χίου, του τελωνείου Χίου και του ΚΥΕ Μπούρτζι, προκειμένου αυτοί οι χώροι να χρησιμοποιηθούν για τη στάθμευση των οχημάτων που πρόκειται να ταξιδέψουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή