Ξάνθη: «Το έμαθα από αναρτήσεις - Ναι πέθανε και μου το κλείνει στα μούτρα»

«Μου λέει θα πάω να πετάξω λίγο και θα έρθω μετά. Έφυγε… και δεν ξαναγύρισε».

Ξάνθη: «Το έμαθα από αναρτήσεις - Ναι πέθανε και μου το κλείνει στα μούτρα»
pixabay
1'

Αβάστακτος είναι ο πόνος για τον νεαρό πατέρα δυο παιδιών, που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη.

Έχασε τον σύζυγό της, τον άνθρωπο της, τον πατέρα του μόλις 2 έτους παιδιού της. Απαρηγόρητη η σύζυγος του 33χρονου Ραφαήλ, που έχασε τη ζωή του, κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Ξάνθη.

Μέσα στον πόνο της είχε να αντιμετωπίσει όπως καταγγέλλει στο mega την απαράδεκτη συμπεριφορά του νοσοκομείου. «Δεν με πήραν καν τηλέφωνο να με ειδοποιήσουν, έμαθα τον χαμό του από αναρτήσεις και άρθρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει η γυναίκα.

«Το έμαθα από αναρτήσεις το τί έγινε. Τους πήρα τηλέφωνο εγώ και τους λέω πείτε μου την αλήθεια, εγώ λέω κάθομαι και διαβάζω άρθρα και λένε ότι ο άντρας μου απεβίωσε. Είναι αλήθεια ή δεν είναι; Και μου λέει, ναι πέθανε και μου το κλείνει στα μούτρα», είπε η σύζυγος του 33χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα του, ο άτυχος Ραφαήλ έχασε τον έλεγχο για άγνωστη ακόμη λόγο, το εφεδρικό δεν είχε ανοίξει στον αέρα για να τον βοηθήσει στην προσγείωση, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος.

«Κι άλλη φορά στο παρελθόν είχε πάθει κάτι ανάλογο στον έλεγχο στον αέρα και απλά το αερόπτερο χτύπησε πάνω σε κάτι δέντρα, του έκοψαν την πτώση και δεν είχε πάθει τίποτα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή