Κολωνός: Το μαρτύριο της 16χρονης - Πώς την αποπλάνησε ο 44χρονος και τη βίασε τουλάχιστον 10 φορές

Η 16χρονη ζούσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του βιαστή της για όλο το καλοκαίρι 

Κολωνός: Το μαρτύριο της 16χρονης - Πώς την αποπλάνησε ο 44χρονος και τη βίασε τουλάχιστον 10 φορές
3'

Τουλάχιστον δέκα φορές φέρεται να βίασε την 16χρονη φίλη του γιου του ένας 44χρονος σε διάστημα περιπου δύο μηνών στον Κολωνό πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή.

Ο φερόμενος ως δράστης γνώρισε την ανήλικη μέσω του παιδιού του και για αρκετό καιρό την προσέγγιζε φιλικά, μέχρι που όταν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, την παρέσυρε στο αυτοκινητό του και αφού την οδήγησε σε ένα οικόπεδο εγκαταλελειμμένο κοντά στο σπίτι του ασέλγησε πάνω της.

Μάλιστα φέρεται να γνώριζε το σημείο, ατο οποίο σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ήταν γνωστό ότι πολλά αυτοκίνητα πήγαιναν για «αγοραίο έρωτα», όπως λένε.

Το κορίτσι βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια του 44χρονου από αρχές Ιουνίου έως και τις 19 Αυγούστου, που δεν άντεξε άλλο και εκμυστηρεύτηκε όσα περνούσε σε φιλικό της πρόσωπο και στη συνέχεια στον πατέρα της, που ακούγοντας την φρίκη στην οποία ζούσε το παιδί του αμέσως ανέλαβε και ενημέρωσε τις Αρχές καταγγέλοντας τον άνδρα, ενώ σε μία απελπισμένη προσπάθεια να μπορέσει να συλλέξει στοιχεία για όσα συνέβησαν στο παιδί του πήγε ακόμα και στο σημείο, την Παρασκευή το απόγευμα και έψαχνε τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα είπε το κορίτσι, ο βιαστής της την απειλούσε και την εκβίαζε ότι θα κάνει κακό και σε εκείνη αλλά και στην οικογένειά της, ενώ πληροφορίες λένε ότι της είχε πει ακόμα και ότι θα την σκοτώσει για να κρατήσει το στόμα της κλειστό και εκείνος να μπορει να συνεχίσει να την βιάζει ανενόχλητος.

Οι άρρωστες ορέξεις του όμως αποκαλύφθηκαν μετά και τη μήνυση του πατέρα της κοπέλας και ο 44χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση από την αστυνομία, που τον εντόπισε τα ξημερώματα της Παρασκευής να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι της ανήλικης.

Μάλιστα την έψαχνε και την καλούσε επίμονα στο τηλέφωνο, ωστόσο εκείνη δεν του απαντούσε και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί του έστησαν ενέδρα, σταματώντας τον για έλεγχο όπου τον ταυτοποίησαν. Όταν τον περικύκλωσαν, ο άνδρας προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, χωρίς επιτυχία όμως, αφού οι αρχές τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το αυτοκίνητο και το κινητό του κατασχέθηκαν, ενώ προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι του στο Περιστέρι και κατέσχεσαν έναν υπολογιστή. Παράλληλα ελήφθη και βιολογικό υλικό του ιδιού που εστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Η 16χρονη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν και εργαστηριακές εξετάσεις, Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο ψυχολόγος επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της ανήλικης.

Ο 44χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ' εξακολούθηση και απείθεια, λόγω του ότι προσπάθησε να διαφύγει οταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή