Κολωνός: «Μου είπε ότι έκανε χαζομάρα και δεν έπρεπε» - Ανατριχιάζει η περιγραφή της 16χρονης

Η 16χρονη περιέγραψε τα όσα εκτυλίσσονταν όταν εκείνη πήγαινε στο σπίτι του φίλου της και γιο του 44χρονου στον Κολωνό

Κολωνός: «Μου είπε ότι έκανε χαζομάρα και δεν έπρεπε» - Ανατριχιάζει η περιγραφή της 16χρονης
3'

Ανατριχιάζουν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό, όπου 44χρονος κατηγορείται πως βίασε την ανήλικη φίλη του γιου του.

Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη μίλησε στην κάμερα του STAR και περιέγραψε με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο την χειριστική του συμπεριφορά και την αρρώστια που επικαλούνταν για να προχωρήσει εκείνη σε σχέσεις μαζί του. «Κάνε το για να με σώσεις» της έλεγε χαρακτηριστικά στην προσπάθεια του να την εκμεταλλευτεί, να αισθανθεί εκείνη τύψεις και να υποκύψει στις αρρωστημένες του ορέξεις.

Η ίδια αρχικά εξομολογήθηκε τα αισθήματα που είχε όσο βρισκόταν μαζί του και ο τρόμος ήταν το κυριότερο που την κατέκλινε: «Εγώ επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα πάμε να φύγουμε τώρα σε παρακαλώ. Έκλαιγα. Του έλεγα πήγαινε μπροστά τώρα γιατί φοβάμαι». Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ίδιος της ζητούσε να μην το πει στον γιο του: «Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι, δεν θέλω ούτε να σου μιλάω και τέτοια. Μου λέει: «Μην το πεις στον Π...(γιος), έκανα χαζομάρα, το ξέρω, δεν έπρεπε να το κάνω» και έλεγε διάφορα τέτοια».

Οι επίμονες πιέσεις

Η 16χρονη στη συνέχεια περιέγραψε τα όσα εκτυλίσσονταν όταν εκείνη πήγαινε στο σπίτι του φίλου της και γιο του 44χρονου.

«Στην αρχή την επόμενη ημέρα έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π..., στο σπίτι να κάτσουμε, λιποθύμησε ο πατέρας του», είπε χαρακτηριστικά.

Ανατριχιάζουν τα όσα ανέφερε σχετικά με την πιέσεις που της ασκούσε: «Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π... ανησυχήσαμε, ήμασταν όλοι μαζί και του φωνάζαμε να μην φύγει.

Αλλά αυτός έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας τα έλεγε αυτά. Εμένα μου έλεγε: Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από εσένα. Δεν θέλω κάτι άλλο.

Προφυλακιστέος ο 44χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό της ανήλικης φίλης του γιου του στον Κολωνό, μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει χαράξει εξαρχής ότι δηλαδή είχε σχέση με την κοπέλα, επί 2,5 μήνες περίπου και είπε ότι για αυτό τον λόγο τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του. Ωστόσο, υποστήριξε ότι ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της 16χρονης νωρίτερα.

Παράλληλα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η 16χρονη τον προσέγγισε επειδή είχε εμμονή με τον γιο του και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

Όπως ισχυρίστηκε το περιβάλλον του είχε αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση και ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου το οποίο έχει κατασχεθεί για να διαπιστωθούν τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής στην 16χρονη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή