Θύματα νεαροί στην «καρμανιόλα» της Λαμψάκου - Βίντεο-ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο

Τι δείχνει το υλικό από τις κάμερες για το σημείο - καρμανιόλα, στο οποίο έχασαν τα δύο νέα παιδιά τη ζωή τους, στη Λάμψακο Εύβοιας.

Θύματα νεαροί στην «καρμανιόλα» της Λαμψάκου - Βίντεο-ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο
2'

Σε θλίψη έχει «βυθιστεί» η Εύβοια έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δυο 20χρονα παιδιά στην Λάμψακο, μετά από την μετωπική του οχήματός τους με φορτηγό. Το ΙΧ όπου επέβαιναν ο 19χρονος και η 20χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Τα δευτερόλεπτα λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση, στη Λάμψακο, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο δύο 20χρονων παιδιών, καταγράφονται σε τρία βίντεο από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης.

Στα βίντεο που εξασφάλισε ο ρεπόρτερ του STAR Βαγγέλης Γκούμας, φαίνεται η κίνηση των οχημάτων, μεταξύ αυτών και του φορτηγού, που συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Τα βίντεο εξετάζονται από τις Αρχές, ενώ μαρτυρίες θα δώσουν οι οδηγοί των άλλων οχημάτων που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο συγκεκριμένος δρόμος στη Λάμψακο, λίγο έξω από τη Χαλκίδα, είναι «καρμανιόλα» και γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, όπως το σημερινό, ωστόσο κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR:

Σύμφωνα με το eviathema.gr, η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.

Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας. Την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών εξέφρασε ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, ομάδα που αγωνιζόταν ο 19χρονος από τις 26 Ιουλίου.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη».

Παράλληλα, η ΕΠΣ Εύβοιας προχώρησε στην αναβολή του αγώνα του Απόλλωνα για το Κύπελλο.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα Παρασκευή 30/08/2024 στη Νέα Λάμψακο , ο αγώνας Κυπέλλου Α΄ κατηγορίας ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αναβάλλεται», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή