Πώς έγινε το τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας - Αστυνομικός ο 50χρονος που έπεσε νεκρός

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε όταν ο 50χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και να συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα

Πώς έγινε το τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας - Αστυνομικός ο 50χρονος που έπεσε νεκρός
1'

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας σε δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή το βράδυ της Δευτέρας (2/9).

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα ανόδου προς το Χίλτον στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Στο σημείο στιγμές μετά τη σύγκρουση των οχημάτων έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και τον 50χρονο οδηγό του δικύκλου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αστυνομικός. Ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 50χρονο καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε όταν ο 50χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και να συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Λόγω της σοβαρότητας του τροχαίου, τα αίτια του οποίου είναι ακόμα υπό διερεύνηση, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με το Mega οι οδηγοί τωΝ δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα συνελήφθησαν καθώς φέρεται να έκαναν κόντρες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή