Ρέθυμνο: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση ο 70χρονος κτηνοτρόφος

Επιδειωμένη η κατάσταση υγείας του 70χρονου κτηνοτρόφου που πυροβολήθηκε

Ρέθυμνο: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση ο 70χρονος κτηνοτρόφος
1'

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 70χρονος κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε την Παρασκευή (6/9), ενώ βρισκόταν στον ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα διασωληνωμένος αργά το βράδυ της Παρασκευής από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί.

Εκεί αντιμετωπίστηκε επεμβατικά η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία και η κατάστασή του άρχισε να σταθεροποιείται το πρωί του Σαββάτου.

Στη συνέχεια αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάστασή του από νευροχειρουργό και Ωτορινολαρυγγολόγο του ΠΑΓΝΗ, ώστε να αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας, που βρίσκεται πολύ κοντά στη σπονδυλική του στήλη.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να αποκαλυφθεί ποιός βρίσκεται πίσω από την δολοφονική επίθεση στον 69χρονο κτηνοτρόφο.

Ιδιαίτερα ερευνάται δε, το γεγονός ότι ο δράστης ψαλίδισε με ψαλίδι κλαδέματος τη γλώσσα του θύματος, την οποία έραψαν οι γιατροί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή