ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

Λιβαδειά: Σοκάρει η περιγραφή της γυναίκας στο Newsbomb.gr που πιάστηκε στις πόρτες του τρένου

Συγκλονίζει η περιγραφή της επιβάτιδας που σύρθηκε από το τρένο στη Λιβαδειά

Λιβαδειά: Σοκάρει η περιγραφή της γυναίκας στο Newsbomb.gr που πιάστηκε στις πόρτες του τρένου
Eurokinissi
2'

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λιβαδειά, όταν μία γυναίκα βρέθηκε εγκλωβισμένη στις πόρτες τρένου καθώς επιχειρούσε να αποβιβαστεί το Σάββατο. Ο μηχανοδηγός, μη αντιλαμβανόμενος το συμβάν, συνέχισε την πορεία του τρένου, παρασύροντας τη γυναίκα για αρκετά μέτρα κατά μήκος της πλατφόρμας. Ευτυχώς, η γυναίκα επιβίωσε από καθαρή τύχη.

«Ανέβηκα στο τρένο από την Αθήνα με τα τρία παιδιά μου. Όταν ακούσαμε ότι φτάνουμε Λιβαδειά, άρχισα να ετοιμάζομαι μαζί με τα παιδιά για να κατέβω. Είχα ήδη κατεβάσει τη μικρή μου κόρη, οχτώ ετών, και τα άλλα δύο παιδιά μου παρέμεναν μέσα στο τρένο. Τότε το τρένο ξεκίνησε ξανά χωρίς η πόρτα να έχει κλείσει εντελώς, κι εγώ βρέθηκα μισή μέσα, μισή έξω. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να φωνάζω για βοήθεια, ζητώντας να σταματήσει το τρένο. Δεν με άκουγαν όμως», ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς το ένα από τα παιδιά της βρισκόταν στο σταθμό, το δεύτερο στην αγκαλιά της και το τρίτο παρέμενε εντός του τρένου. «Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Το τρένο με έσερνε για περίπου πέντε λεπτά. Όταν σταμάτησε, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ελέγξω αν είναι καλά το παιδί μου, που είχε πέσει. Είχα παραλύσει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», εξήγησε η ίδια, εγείροντας ερωτήματα για τη συμπεριφορά του μηχανοδηγού.

Η αγωνία κορυφώθηκε με το μικρό παιδί της να φωνάζει: «Μαμά, μαμά, πού πας;». «Ήμουν στο τελευταίο βαγόνι και δεν με άκουγαν όταν φώναζα», συμπλήρωσε η 38χρονη.

Αν και η ίδια υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα, η ψυχολογική επίπτωση ήταν μεγάλη, τόσο για εκείνη όσο και για τα παιδιά της, τα οποία παρέμειναν σε κατάσταση σοκ. Η Ευαγγελία Καλαμιώτη, η γυναίκα που έζησε το σοκαριστικό περιστατικό μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή