Αιματηρή ενέδρα στο Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται πλέον 69χρονος κτηνοτρόφος που δέχθηκε την αιματηρή επίθεση στο Ρέθυμνο - Θα παραμείνει σε ΜΑΦ υπό την παρακολούθηση των γιατρών

Αιματηρή ενέδρα στο Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος
2'

Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος που δέχθηκε την αιματηρή επίθεση μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο 69χρονος κτηνοτρόφος, που αποσωληνώθηκε σήμερα το πρωί, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό την πλήρη παρακολούθηση των γιατρών.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της αιματηρής ενέδρας ενώ παράλληλα η αγριότητα της επίθεσης στον 69χρονο προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό καθώς οι δράστες βασάνισαν το θύμα τους και του έκοψαν τη γλώσσα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το κόψιμο της γλώσσας

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γλώσσα του κτηνοτρόφου κόπηκε εγκάρσια (κάθετα προς τον άξονα του μήκους) από αιχμηρό αντικείμενο ενώ ο 69χρονος φέρεται να έδειξε αντίσταση στην αγριότητα των δραστών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τρόπος που οι δράστες έκοψαν τη γλώσσα του θύματος προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές και μπορεί να υποδεικνύει κάτι.

Υπενθυμίζεται ότι στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες σύμφωνα με έναν από τους γιους του κτηνοτρόφου, έχουν καταγράψει ένα άτομο να φεύγει πεζός από τη μάντρα του 69χρονου. Η οικογένεια του κτηνοτρόφου από την πρώτη στιγμή «δείχνει» προς συγκεκριμένη κατεύθυνση υποστηρίζοντας πως πίσω από την επίθεση στον 69χρονο βρίσκονται κτηματικές διαφορές, για τις οποίες μάλιστα είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό και ένας από τους τρεις γιους του.

Το χρονικό της αιματηρής ενέδρας

Ο άτυχος κτηνοτρόφος πήγε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ποιμνιοστάσιό του, το οποίο βρίσκεται μόλις 500 μέτρα έξω από το χωριό.

Ο 69χρονος άνοιξε την μπροστινή πόρτα της αποθήκης, μπήκε στο εσωτερικό και στη συνέχεια άνοιξε την πίσω πόρτα για να ποτίσει τα ζώα του.

Εκεί βρίσκονταν κρυμμένοι οι δράστες, οι οποίοι, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον στα πόδια και το χέρι ενώ στη συνέχεια του έκοψαν τη γλώσσα. Ακολούθως μετά την αποτρόπαια πράξη τους τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας αιμόφυρτο το θύμα.

Ο 69χρονος που είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο κατάφερε να καλέσει τον γιο του, ο οποίος ακούγοντας τον πατέρα του να μουγκρίζει έτρεξε στο σημείο μαζί με τους δύο αδερφούς του και ειδοποίησε τις αρχές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή