Χαλκιδική: Χτύπησε και απείλησε να κάψει τη σύζυγό του για ένα story στο Ιnstagram

Φρίκη με το νέο σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: Χτύπησε και απείλησε να κάψει τη σύζυγό του για ένα story στο Ιnstagram
Unsplash
1'

Φρίκη προκαλεί νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Χαλκιδική, με 26χρονο που χτύπησε και απείλησε να κάψει με βενζίνη την 21χρονη σύζυγό του.

Η σύζυγός του είχε υποβάλλει εναντίον του άλλες τρεις μηνύσεις ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε φθάσει στο σημείο να τη χτυπήσει, ακόμα και όταν ήταν έγκυος στο κοριτσάκι τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (6/9) με αφορμή ένα story που ανέβασε το θύμα στο Instagram, στο οποίο έδειχνε... τη Χαλκιδική.

Μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, ο 26χρονος είχε πάει στους γονείς της κοπέλας απειλώντας ότι θα τους κάψει κι αυτούς.

Μιλώντας στο Star το θύμα περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του συζύγου της τα τελευταία χρόνια.

«Η πρώτη μήνυση που κατέθεσα ήταν όταν με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια» λέει αρχικά. «Με χτυπούσε ενώ ήταν η μικρή μπροστά σε όλο τον δρόμο από τη Χαλκιδική μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει τέσσερις μέρες. Είχα ανεβάσει ένα story που έγραφε “my home” για τη Χαλκιδική και αυτός νευρίασε, μου έσπασε το τηλέφωνο και μου έδωσε σφαλιάρα. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη και μου έλεγε “θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”» περιγράφει η κοπέλα για το τελευταίο περιστατικό.

Τελικά, η αστυνομία τον συνέλαβε και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή