Κικίλιας: Ζητά επιφυλακή λόγω «εκρηκτικού κοκτέιλ» πυρομετεωρολογικών συνθηκών και φόβου πυρκαγιών

Απόλυτη εγρήγοση από τον κρατικό μηχανισμό ζητά ο Υπουργός Προστασίας του Πολιτη

Κικίλιας: Ζητά επιφυλακή λόγω «εκρηκτικού κοκτέιλ» πυρομετεωρολογικών συνθηκών και φόβου πυρκαγιών
1'

Την απόλυτη εγρήγορση του κρατικού μηχανισμού ζητά με αναρτησή του στο X ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, λόγω των «ιδιαίτερων» συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Στην ανάρτηση σημειώνει ότι η μισή σχεδόν χώρα βρίσκεται σε επίπεδο κινδύνου 4 καθώς, Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Ανατολική Πελοπόννησος και Χανιά θα είναι μια ανάσα πριν την εκδήλωση πυρκαγιάς, την ίδια στιγμή που στα βορειοδυτικά της χώρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

Κλιματική κρίση: Περιοχές της Ελλάδας σε επίπεδο κινδύνου 4 για εκδήλωση πυρκαγιών, λίγες ώρες μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις της καταιγίδας ΑΤΕΝΑ!

Για άλλη μια φορά φέτος οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες δημιουργούν ένα "εκρηκτικό κοκτέιλ" για επικίνδυνες φωτιές, με τον κρατικό μηχανισμό να καλείται να είναι και πάλι σε απόλυτη εγρήγορση. Αύριο, η Αττική, η Εύβοια, η Βοιωτία, η Φθιώτιδα, η Μαγνησία, η ανατολική Πελοπόννησος και τα Χανιά θα είναι μια ανάσα πριν το επίπεδο συναγερμού για εκδήλωση πυρκαγιάς, επομένως απαιτείται η μέγιστη προσοχή. Ταυτόχρονα στα βορειοδυτικά της χώρας αναμένονται και πάλι βροχές και καταιγίδες...

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή