Σάλος με την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τον «αόρατο» Έλληνα: «Δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα»

Την απίστευτη αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τον «αόρατο» Έλληνα, τον άνδρα χωρίς ταυτότητα, παρουσίαση η εκπομπή LIVE NEWS.
3'

Σάλος με την πρωτοφανή υπόθεσή που αποκάλυψε το Newsbomb.gr, με τον Πέτρο Κουτσούκη, τον Έλληνα χωρίς ταυτότητα.

Ο Πέτρος μίλησε στην κάμερα του LIVE NEWS. «Ξεκίνησα από ένα λεωφορείο, μικρός που ήμουν. Γύρα στα 10 – 11. Είναι πολύ σκληρή η ζωή κι εμένα μου έχει δείξει το πιο σκληρό πρόσωπο. Δεν έχω ψυχικά αποθέματα», λέει.

«Αόρατος» για τις Αρχές, χωρίς ταυτότητα, χαμένος σε ένα Καφκακικό κυκεώνα που του στερεί το είναι του επειδή ο άνθρωπος αυτός υπάρχει αλλά δεν έχει χαρτιά.

«Έχω κενά μνήμης. Δεν κάνω καλό ύπνο, βλέπω εφιάλτες».

Είναι Έλληνας αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, οι γονείς του δεν έχουν ανευρεθεί, μητρώα δεν υπάρχουν και ο ίδιος μοιάζει να πάτησε στον κόσμο μας πρώτη φορά σε ηλικία 10 ετών. Από τότε θυμάται, λίγα και θολά, πράγματα.

«Έχω πέσει πολύ χαμηλά. Μέχρι και από τα σκουπίδια έχω φάει».

Ένας εισπράκτορας είναι η μόνη σανίδα ελπίδας του και ίσως και σωτηρίας, αυτός ήξερε όπως φαίνεται το παιδί που κάποιο αόρατο σφουγγάρι έσβησε από τον μαυροπίνακα τον αναμνήσεων του το παρελθόν του πριν την ηλικία των 10 ετών.

Συνδέεται το θρίλερ με τις εξαφανίσεις 4 παιδιών;

Την ίδια ώρα, ξεπροβάλει και ένα άλλο θρίλερ, θα μπορούσε ο άντρας της ιστορίας μας να είναι ένα θύμα από τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις μικρών παιδιών, 4 συνολικά, στην Πελοπόννησο τη δεκαετία ’80-’90.

«Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μια κανονική ζωή», λέει ο ίδιος.

Οι γιατροί δεν μπορούν να λύσουν τον γρίφο, ο ίδιος στον ύπνο του βλέπει ανθρώπους ντυμένους στα μαύρα να τον κυνηγούν, ίσως κάποιο σοκ να ευθύνεται για όλα;

Ένα χέρι ξεπρόβαλε στην ομίχλη της ζωής του όταν ένας εργολάβος του έδωσε δουλειά, ύστερα ήρθε και η πατρότητα για τον αόρατο Έλληνα που θέλει να ξαναγεννηθεί και ο ίδιος βρίσκοντας τις ρίζες του και αποκτώντας και νομική υπόσταση σε ένα κράτος που δεν τον «βλέπει».

«Έχει διαγνωστεί με αυτοβιογραφική αμνησία από νοσοκομείο»

Η Χρυσούλα Ψαράκη, δικηγόρος του 45χρονου μιλώντας στο Live News ανέφερε: «Το πρόβλημα με αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι ενώ είναι προφανές ότι είναι Έλληνας, δεν μπορεί να το αποδείξει με κάποιο έγγραφο».

«Πρόκειται για μία περίπτωση που έχουμε νομοθετικό κενό», τόνισε η κα Ψαράκη και συμπλήρωσε «η διάγνωση που έχει (ο 45χρονος) από δημόσιο νοσοκομείο είναι αυτοβιογραφική αμνησία».

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο 45χρονος στην ζωή του η δικηγόρος περιέγραψε: «Παρά την επιθυμία του δεν μπορεί να εργαστεί νόμιμα, δεν μπορεί να αναγνωρίσει το παιδί του, δεν μπορεί να τελέσει γάμο και δεν μπορεί να υποβάλλει φορολογική δήλωση και να πληρώσει φόρους».

Σχετικές ειδήσεις