Χαλκιδική: «Το παιδί μου έπαιζε εκεί», λέει ο μηχανικός που έδωσε πέρυσι άδεια στο λούνα παρκ

Τι είπε για το «παιχνίδι του θανάτου» ο μηχανικός που πέρυσι έδωσε τις άδειες για τη λειτουργία του λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου σκοτώθηκε ο νεαρός Γιάννης.

Χαλκιδική: «Το παιδί μου έπαιζε εκεί», λέει ο μηχανικός που έδωσε πέρυσι άδεια στο λούνα παρκ
EUROKINISSI.
1'

Όπως γνωστοποιήθηκε, η εταιρεία που πιστοποιεί τα λούνα παρκ όλης της βόρειας Ελλάδας, αλλά και αυτού στη Χαλκιδική στη Χαλκιδική όπου ο νεαρός Γιάννης (ηλικίας 19 ετών) «έχασε» τη ζωή του, έβαλε «λουκέτο».

Ο μηχανικός που πέρυσι έδωσε τις απαραίτητες βεβαιώσεις για τη λειτουργία του συγκεκριμένου πάρκου ψυχαγωγίας στη Χαλκιδική, υποστήριξε ότι «το παιδί μου έπαιζε εκεί», μιλώντας στο STAR.

Για το «παιχνίδι του θανάτου», το crazy dance, ισχυρίσθηκε ότι «ειδικά για αυτό, είπα πως θα μπορεί να λειτουργήσει με κανόνες, εφόσον ακολουθήσει συγκεκριμένες οδηγίες. Τώρα, αν αυτός δεν τις ακολούθησε, δεν ξέρω. Σε αυτό το λούνα παρκ πήγαινα πολλά χρόνια. Παλιά, έκανα ελέγχους και το παιδί μου έπαιζε εκεί. Ξέρω πολύ καλά το αντικείμενο, όμως, εφέτος δεν έχω καμία εμπλοκή στο θέμα».

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στον πταισματοδίκη για το δυστύχημα. Ανάλογο αίτημα είχε υποβάλλει και την πρώτη φορά, στις αρχές του μήνα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή