Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο το αγοράκι που παρασύρθηκε - Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στους γονείς του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 46χρονος που παρέσυρε μητέρα, πατέρα και παιδί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητό του.

Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο το αγοράκι που παρασύρθηκε - Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στους γονείς του
INTIME NEWS
2'

Το δύο ετών παιδί του ζευγαριού που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από ΙΧ αυτοκίνητο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, πήρε εξιτήριο από την Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Το παιδί βρίσκεται πλέον στο σπίτι του παππού και της γιαγιάςενώ δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί στους γονείς του. Οι συγγενείς του μικρού εκφράζουν πάντως την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι οδηγός του αυτοκίνητου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο γονείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται κρίσιμη, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της 34χρονης, η οποία υπεβλήθη, το τελευταίο 24ωρο, σε επέμβαση διακοπής της εγκυμοσύνης της και αφαίρεσης του εμβρύου που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα.

Νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε μητέρα, πατέρα και παιδί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητό του.

Τη στιγμή που οι γονείς παραμένουν διασωληνωμένοι και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, ο 46χρονος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως το σημείο, όπου συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ήταν επικίνδυνο.

Ο 46χρονος αντιμετωπίζει κακουργηματική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη τριών ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος) όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Ο 46χρονος στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την επικινδυνότητα της στροφής και του δρόμου, ότι ειχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο και ότι πήγαινε για ψώνια.

Ο 46χρονος συνοδεία αστυνομικών και με χειροπέδες στα χέρια βγήκε απο το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με το κεφάλι σκυφτό και επιβιβάστηκε σε περιπολικό προκειμένου να μεταφερθεί στις φυλακές.

Σχετικές ειδήσεις

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή