Βόλος: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κρανίο του 69χρονου - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Βόλου με την βίαιη επίθεση 40χρονου στον 69χρονο πατέρα του με ψαροντούφεκο

Βόλος: Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κρανίο του 69χρονου - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ
2'

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η βίαιη επίθεση ενός 40χρονου άνδρα στον 69χρονο πατέρα του, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά με ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή των οδών Περραιβού και Γαλλίας στον Βόλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος γιος, μετά από έντονο καβγά με τον πατέρα του, χρησιμοποίησε ψαροντούφεκο και κατάφερε δύο σοβαρά χτυπήματα στον 69χρονο. Η πρώτη βολή τον τραυμάτισε στο στήθος, ενώ στη δεύτερη, το καμάκι διαπέρασε το κρανίο του από την μία πλευρά στην άλλη, πίσω από το αυτί.

Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων, ο 69χρονος παρέμεινε συνειδητός και είχε επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο. Άμεσα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρενέβησαν οι πυροσβέστες για να κόψουν το μεταλλικό καμάκι σε δύο σημεία. Στη συνέχεια, ο 69χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καμακιού από το κεφάλι του.

Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου παραμένει κρίσιμη, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση.

Το περιστατικό αυτό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που έχουν καταγραφεί στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και έχει ιστορικό νοσηλειών.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή