Χαλκιδική: Συγκινεί ο πατέρας της 8χρονης Αγγελικής που πνίγηκε σε πισίνα: «Ακόμη την περιμένουμε»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική - Ζητά την τιμωρία των ενόχων - Η ζωή τους χωρίς το παιδί τους

Χαλκιδική: Συγκινεί ο πατέρας της 8χρονης Αγγελικής που πνίγηκε σε πισίνα: «Ακόμη την περιμένουμε»
3'

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της μικρής Αγγελικής, της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου είχε πάει με την αδελφή της το καλοκαίρι.

Ο πατέρας της 8χρονης παραμένει συντετριμμένος από την απώλεια μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Η Αγγελική ήταν ένα πολύ κοινωνικό παιδί, ανοιχτό. Πάντα ήθελε να σε κάνει χαρούμενο, δεν έφερνε ποτέ αντιρρήσεις. Αν χρειαζόσουν βοήθεια το καταλάβαινε και στην έδινε. Έχω χάσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι μου, η Αγγελική ήταν κομμάτι του εαυτού μας. Αυτό που συνέβη μας γκρέμισε τον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο τραγικός πατέρας.

Η Αγγελική και η μεγαλύτερη αδελφή της πήγαν φέτος για δεύτερη φορά στην κατασκήνωση, όπου σημειώθηκε η τραγωδία. Όπως περιέγραψε ο πατέρας, την πρώτη φορά όλα τήταν διαφορετικά στην κατασκήνωση: «Η περσινή μας εμπειρία ήταν εντελώς διαφορετική. Δεν αντικρίσαμε φωτογραφίες χωρίς μπρατσάκια ή κάτι άλλο που να μας ανησυχήσει. Τα παιδιά γύρισαν χαρούμενα, δε μας είπαν κάτι που να μας ανησυχήσει. Βέβαια, ένα παιδί πολλά πράγματα μπορεί να τα παραλείψει, επειδή σκέφτεται αλλιώς. Σκεπτόμενοι την περσινή τους εμπειρία, πήγαν και φέτος».

«Μας είπαν ότι η Αγγελική ήπιε λίγο νεράκι»

Oι γονείς του παιδιού ποτέ δε φαντάζονταν ότι θα ερχόταν μία ημέρα που θα χτυπούσε το τηλέφωνό τους και θα μάθαιναν ότι το παιδί τους πνίγηκε.

«Ήταν Τρίτη 13 Αυγούστου. Χτύπησε το τηλέφωνο της γυναίκας μου, της είπαν ότι η Αγγελική ήπιε λίγο νεράκι... Μετά από μια παύση μερικών λεπτών, μας είπαν ότι η Αγγελική έφυγε από την τραπεζαρία και πήγε μόνη της στην πισίνα. Μας είπαν ότι τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της και ότι την πηγαίνουν στο χειρουργείο».

Οι γονείς ξεκίνησαν άμεσα με κατεύθυνση προς την κατασκήνωση ωστόσο, χτύπησε ξανά το τηλέφωνό τους και τους ενημέρωσαν ότι το παιδί μεταφέρεται διασωληνωμένο στο ΑΧΕΠΑ.

«Πήγαμε στο ΑΧΕΠΑ. Έφτασε το ασθενοφόρο, βγήκε το παιδί διασωληνωμένο. Δεν είχαμε καταλάβει τι είχε συμβεί. Μετά από λίγη ώρα μας φώναξαν σε ένα γραφείο για να μας ενημερώσουν ότι ο χρόνος της ανάνηψης έχει περάσει, όμως θα συνεχίσουν λίγο ακόμα λόγω της νεαρής ηλικίας του παιδιού. Δυστυχώς, δεν αντέδρασε ποτέ. Από εκεί και μετά έγινε ό,τι γίνεται σε έναν θάνατο», εξήγησε.

«Η αδελφή της Αγγελικής ενηλικιώθηκε απότομα»

Ο θάνατος της Αγγελικής ήταν μεγάλο πλήγμα για την αδελφή της, που ήταν μαζί της στην κατασκήνωση και έζησε από κοντά την αγωνία για τον εντοπισμό της.

«Ένα 10χρονο παιδί ενηλικιώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα. Έπεσε όλο το βάρος πάνω της. Το ένιωσα, με το που την είδα. Δεν ήθελα να πιέσω το παιδί μου. Το μόνο που θέλω είναι τους κάνω χαρούμενους, την αδελφή και τον αδελφό της», περιέγραψε προτού καταλήξει:

«Περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά η διαχείριση έρχεται και με την υποστήριξη. Δεν έχουμε πάει στο σπίτι μας ακόμα. Για μας έχει παγώσει ο χρόνος. Ακόμη την περιμένουμε. Έχουμε μείνει σε εκείνη την ημέρα που τις βάλαμε στο πούλμαν».

Δείτε το βίντεο του Star

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή