Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Σκληρές εικόνες

Η άτυχη τουρίστρια έχασε τη ζωή της όταν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών προκλήθηκε ισχυρή νεροποντή με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένας βράχος και να καταπλακώσει

Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Σκληρές εικόνες
1'

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων και ολόκληρης της Κρήτης από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Φαράγγι της Σαμαριάς, όπου μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πτώση βράχου.

To Creta24 φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας, στο οποίο φαίνεται και η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή και προκάλεσε την νεροποντή και στη συνέχεια την τραγωδία.

Η άτυχη τουρίστρια έχασε τη ζωή της όταν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών προκλήθηκε ισχυρή νεροποντή με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένας βράχος και να καταπλακώσει το πόδι της.

Η γυναίκα τραυματίστηκε βαρύτατα και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από ελικόπτερο που έφτασε από το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ προκειμένου να μεταφέρουν τους δεκάδες τουρίστες που βρίσκονταν στο φαράγγι, για να μην εγκλωβιστούν.

Αυτή την ώρα οι επισκέπτες έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια από το φαράγγι, κάποιοι από την έξοδο προς Αγία Ρουμέλη, οι οποίοι θα μεταφερθούν με καράβι στα Σφακιά και άλλοι προς τον Ομαλό.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε προειδοποίηση για κακές καιρικές συνθήκες καθώς δεν είχε προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους η ισχυρή βροχόπτωση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή