Απόστολος Λύτρας: Σπάει τη σιωπή του 6 μέρες μετά την αποφυλάκισή του - Απάντηση για τις 30 μπουνιές

Ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε τις δικές του απαντήσεις για τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα

Απόστολος Λύτρας: Σπάει τη σιωπή του 6 μέρες μετά την αποφυλάκισή του - Απάντηση για τις 30 μπουνιές
4'

Απαντήσεις σε όλους και για όλα έδωσε ο Απόστολος Λύτρας, έξι μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε τόσο στις σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του και την κόρη τους, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του Θέμη Σοφού, δικηγόρου της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ότι έριξε 30 μπουνιές για χάρη εντυπωσιασμού.

Τα όσα είπε πυροδότησαν την απάντηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, με τον Απόστολο Λύτρα να ανταπαντά :

«Δεν γνωρίζω κάτι για το δελτίο Τύπου. Δεν με αφήνετε να ηρεμήσω. Είπα πως όποιος σηκώσει το χέρι του στον οποιοδήποτε είναι κατακριτέο και πρέπει να τιμωρείται. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το 30 αποσκοπούσε σε κάτι άλλο. Έχει να κάνει με τον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Για εμένα είναι απαράδεκτο. Από την άλλη, αν μία φορά σηκώσεις το χέρι σου, είναι κατακριτέο. Απλά αυτή η προσπάθεια που έγινε από την άλλη πλευρά, έγινε για τον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης».

Σε ερώτηση για να το εάν αναφέρεται στον Θέμη Σοφό είπε:

«Είτε λέγεται Α είτε Β, στην πλάτη τη δική μου δεν είναι ικανός κανένας και καμία να κάνουν καριέρα. Ας το κάνουν μόνοι τους. Δεν γίνονται οι δουλειές, αν βγεις στην τηλεόραση».

Οι σχέσεις με την κόρη του

Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στις σχέσεις με την κόρη του επισημαίνοντας πως είχε επικοινωνία μαζί της όσο βρισκόταν στη φυλακή, κάτι που όπως είπε έχει διακοπεί από την ημέρα που αποφυλακίστηκε, επιρρίπτοντας εμμέσως ευθύνες στην πρώην σύζυγό του για την οποία αποκάλυψε πως είχε επίσης καθημερινή επικοινωνία στη διάρκεια της προφυλάκισή του.

«Με το παιδί μου είχα τηλεφωνική επικοινωνία όσο βρισκόμουν στη φυλακή. Από την ημέρα που βγήκα δεν έχω επικοινωνία. Χθες μίλησα για πέντε λεπτά μόνο. Μου έκανε εντύπωση που μίλαγα με το κοριτσάκι μου που υπεραγαπάω με ανοιχτή ακρόαση, παρουσία άλλων, λες και θα έλεγα στο παιδί μου κάτι. Δεν πρόκειται να πω στο παιδί μου ή σε κανέναν γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο. Πάντως, τρελός δεν είμαι. Έγινε ένα λάθος, το πλήρωσα και θα συνεχίζω να το πληρώνω. Το έχω μετανιώσει. Δεν έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου δικαίωμα και κάθονται και ασχολούνται».

«Τα παιδιά πρέπει να μένουν εκτός από αυτές τις διαδικασίες. Είναι δικό μου το λάθος, το έχω μετανιώσει και το πληρώνω ακόμα με τόσο ψυχικό πόνο. Πέρα του λάθους μου, που δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό, υπάρχουν κάποιες υπερβολές που προσπαθούν να με διαβάλλουν. Εγώ βρισκόμουν στη φυλακή, δεν υπήρχε πρόσβαση σε εμένα. Δείχνετε το σπίτι των παιδιών μου στην τηλεόραση και εγώ έρθει σε συμφωνία με την τράπεζα. Άκουσαν τον κάθε άσχετο να λέει τη γνώμη του, χωρίς να διασταυρώσει τις πληροφορίες».

Για τα χρήματα στο σπίτι του

«Δεν γνωρίζω για τα χρήματα. Δεν υπάρχει καμία δικογραφία. Στο σπίτι διαμένει η πρώην η σύζυγός μου με την κόρη μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω επικοινωνία με το παιδί μου, να διανυκτερεύει το παιδί μου σε εμένα, είμαι ένας καλός μπαμπάς και το ξέρει και η πρώην σύζυγός μου αυτό. Όφειλε η πρώην σύζυγος μου να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο. Εγώ δεν μπορούσα σύμφωνα με τους όρους και είχα την εντολή με τον δικηγόρο μου να επικοινωνήσω εγώ. Στη φυλακή είχα καθημερινή επαφή με το παιδί μου. Τηλεφωνική επαφή είχα και με την κ. Πολυζωγοπούλου. Μου μίλαγε κανονικά και έκανε ένα υπόμνημα και τώρα βλέπω κάτι αντιφατικό. Έχω να δω το παιδί μου από τότε που έγινε το περιστατικό. Το έχω μετανιώσει και με στεναχωρεί αλλά τα παιδιά πρέπει να μένουν εκτός. Όφειλε αυτές τις μέρες που είμαι έξω να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο αντί να παρακαλάω μέσω δικηγόρων να το δω. Δεν την κρίνω σαν μητέρα αλλά το παιδί δεν φταίει πουθενά».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή