Μαρινέλλα: Είχε έντονο πονοκέφαλο πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο - Πώς έφτασε στην κατάρρευση

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα προτού βγει στη σκηνή υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί σε πολύ κοντινούς της ανθρώπους

Μαρινέλλα: Είχε έντονο πονοκέφαλο πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο - Πώς έφτασε στην κατάρρευση
Eurokinissi
2'

«Πάγωσε» το πανελλήνιο η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε ενώ έδινε συναυλία στο Ηρώδειο. Η Μαρινέλλα, ενώ ερμήνευε το «Εσύ και εγώ» ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της που ήταν στο Ηρώδειο για να απολαύσουν τη συναυλία της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα προτού βγει στη σκηνή υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί σε πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Όπως τόνισε στον Alpha η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, η Μαρινέλλα είναι διασωληνωμένη και τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα κρίνονται κρίσιμα για την πορεία της υγείας της με τους γιατρούς να μην έχουν φύγει από το πλευρό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως κριθεί απαραίτητη η διακομιδή της σε δημόσιο νοσοκομείο, όμως αυτό θα το κρίνουν οι γιατροί της.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη, με τους θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Η σπουδαία τραγουδίστρια διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της.

Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Υγεία» για τη Μαρινέλλα αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η στιγμή που καταρρέει πάνω στην σκηνή

«Παγωμένοι» παρακολούθησαν οι θεατές του Ηρωδείου την Μαρινέλλα να καταρρέει πάνω στην σκηνή, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της.

Η ερμηνεύτρια τραγουδούσε την επιτυχία «Εγώ και Εσύ», το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του ρεπερτορίου της, όταν ξαφνικά άρχισε να τρέμει και κατέρρευσε επί σκηνής μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της 86χρονης καλλιτέχνιδος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή