Μυτιλήνη: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από δύο άνδρες - Την απειλούσαν με βίντεο

Η 14χρονη που κατήγγειλε μαζί με την οικογένειά της τον βιασμό φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Μυτιλήνη: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από δύο άνδρες - Την απειλούσαν με βίντεο
Unsplash
1'

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας και κακοποίησης στη χώρα μας, με το τελευταίο να έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Μυτιλήνη με μία 14χρονη να έχει υποστεί βιασμό και τις αρχές να έχουν στα χέρια τους τη σχετική καταγγελία της οικογένειάς της.

Η 14χρονη υπέστη βιασμό σε χωριό του νησιού, ενώ η σχετική καταγγελία της οικογένειας έγινε το Σάββατο (12 Οκτωβρίου) στην Αστυνομία. Μάλιστα, η πρώτη δημοσίευση έγινε από τη συντακτική ομάδα του «Νησιού», ωστόσο σύμφωνα με το Aeolostv η πράξη φέρεται να έλαβε χώρα στα τέλη του Αυγούστου.

Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο ενώ οι αρχές αξιολογούν το υλικό που έχουν στα χέρια τους. Η 14χρονη φοβόταν να μιλήσει καθώς οι δύο δράστες – που έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους – ηλικίας 21 και 22 ετών φέρεται να την απειλούσαν πώς αν μιλήσει θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένο υλικό.

Φέρεται δε, να έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας, την Πέμπτη, με εισαγωγή στο Βοστάνειο, υπό την πίεση αυτή. Αυτό ήταν και το γεγονός που την οδήγησε στο να μιλήσει. Η 14χρονη τελικά, ενημέρωσε τους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου όπου πήγαν και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή