Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση 49χρονου Κινέζου σε ανήλικους με μαχαίρι

Στο βίντεο, ο 49χρονος που συνελήφθη, φαίνεται να έχει βγει στον δρόμο και να απειλεί τα παιδιά, κρατώντας το αυτοσχέδιο μαχαίρι του.

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση 49χρονου Κινέζου σε ανήλικους με μαχαίρι
1'

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τρεις ανήλικοι προχθές το βράδυ (12/10) στο Χαλάνδρι, όταν ένας άνδρας άρχισε να τους κυνηγά με μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο 13χρονων και ενός ακόμα ανήλικου στην οδό Ακαρνανίας στο Χαλάνδρι, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από ένα κουζινομάχαιρο δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκατοστών και άρχισε να τους κυνηγά.

Στο βίντεο του MEGA, φαίνεται ο 49χρoνος να έχει βγει στον δρόμο και να απειλεί τα παιδιά, κρατώντας το μαχαίρι. Συγκεκριμένα, τους έλεγε πως εάν δεν εξαφανιστούν, θα τους επιτεθεί. Ο λόγος, όπως ισχυρίσθηκε, ήταν πως πίστευε ότι τα παιδιά είχαν πετάξει νεράντζια στο σπίτι του.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 49χρονο, ο οποίος στη θέα τους, έριξε την αυτοσχέδια κατασκευή, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή