Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν θέλω να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλοι τέτοιοι βαρύμαγκες»

Η εξομολόγηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον διαπληκτισμό με τον οδηγό λεωφορείου

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν θέλω να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλοι τέτοιοι βαρύμαγκες»
INSTAGRAM
2'

Ένα περιστατικό πρωτοφανούς λεκτικής βίας κατήγγειλε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου την Δευτέρα (14/10).

Όλα έγιναν στο Περιστέρι όταν ένας οδηγός λεωφορείου της επιτέθηκε λεκτικά με απειλές και βρισιές, όπως αναφέρει η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Το περιστατικό έλαβε τόπο στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι και, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει συμβεί στο δρόμο. Ωστόσο η Μπάγια Αντωνοπούλου ανέβασε βίντεο με την κατάληξη του καβγά, όπου ο οδηγός οργισμένος εξακολουθεί να απειλεί την δημοσιογράφο.

Η λογομαχία των δύο μαθητών κατέληξε σε άγριο καυγά με γρονθοκοπήματα που είχε ως αποτέλεσμα ένας μαθητής να τραυματιστεί στο μάτι

Το πρωί της Τρίτης (15/10) η δημοσιογράφος μίλησε για το σκηνικό με τον οδηγός στην εκπομπή «Πρωινό»:

«Δεν έκανα κάτι που να προκαλέσει τον οδηγό. Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Έχω ανεβάσει το πρόσωπό του και μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δεν φοβάμαι γιατί τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Δεν θέλω να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλοι τέτοιοι βαρύμαγκες που τρομοκρατούν τον κόσμο» κατέληξε η δημοσιογράφος για την περιπέτεια που έζησε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή