Νέα Κίος: Αυτή είναι η 37χρονη που σκοτώθηκε από τις κόντρες των Ρομά - Βίντεο από το τροχαίο

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς οι Ρομά έτρεχαν με 170 χιλιόμετρα

Νέα Κίος: Αυτή είναι η 37χρονη που σκοτώθηκε από τις κόντρες των Ρομά - Βίντεο από το τροχαίο
2'

Θρηνεί η Νέας Κίος για τον χαμό της 37χρονης Νάντιας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν Ρομά που έκαναν κόντρες έπεσαν πάνω στο όχημά της με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το αυτοκίνητο των Ρομά που προκάλεσε το δυστύχημα και που μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το αυτοκίνητο της 38χρονης, έτρεχε με 170 χιλιόμετρα, ενώ σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι Ρομά εκείνο το πρωί έκαναν κόντρες.

Το συγκεκριμένο δυστύχημα έχει προκαλέσει αναταραχή σε ολόκληρη την περιοχή, καθώς οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την απουσία της Πολιτείας.

Οι κάτοικοι «βράζουν» και παρά το ότι την Κυριακή διοργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έχουν προχωρήσει σε κάθε είδους ενέργειες, καταγγέλλουν αδιαφορία.

Με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων

Το ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11η Οκτωβρίου, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, με την ανάλυση να αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο των Ρομά είχε αναπτύξει - σύμφωνα με το Live News του Mega - την ταχύτητα των 170 χιλιομέτρων. Γεγονός που μετέτρεψε σε προδιαγεγραμμένη τραγωδία τη σύγκρουση με δύο άλλα διερχόμενα οχήματα και τον θάνατο της μητέρας των δύο παιδιών.

Η άτυχη γυναίκα πήγαινε για δουλειά με το αυτοκίνητό της, όταν τη χτύπησε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο που έκανε προσπέραση, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Παρά την προσπάθεια του οδηγού να πατήσει φρένο, όταν αντιλήφθηκε το άλλο όχημα, αυτό δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

«Δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης, το φρενάρισμα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το ατύχημα» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, από τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, που πρώτος διαπίστωσε τον θάνατο της συγχωριανής του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή