Μυτιλήνη: Έδωσε συμπληρωματική κατάθεση η 13χρονη που κατήγγειλε βιασμούς - Νέα πρόσωπα στο «κάδρο»

Η 13χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση αποκάλυψε πως έπεσε θύμα άλλων δύο ανδρών στη Μυτιλήνη

Μυτιλήνη: Έδωσε συμπληρωματική κατάθεση η 13χρονη που κατήγγειλε βιασμούς - Νέα πρόσωπα στο «κάδρο»
2'

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 13χρονης από την Μυτιλήνη. Στο «κάδρο» των υπόπτων μετά τις δύο νέες καταγγελίες της ανήλικης μπήκαν ακόμη δύο άνδρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η ανήλικη από τη Μυτιλήνη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τον βιασμό της στις Αρχές. Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από τον 22χρονο και τον 21χρονο που έχουν καταγγελθεί από την 13χρονη για τη σεξουαλική κακοποίησή της, την οποία μάλιστα οι δράστες βιντεοσκοπούσαν, «ύποπτοι» είναι κι άλλοι δύο άνδρες σύμφωνα με το MEGA.

Η 13χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση αποκάλυψε πως έπεσε θύμα άλλων δύο ανδρών, ενός 25χρονου και ενός 65χρονου. Οι δράστες γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι, το οποίο φαίνεται πως έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο με το πρόσχημα της βόλτας, και το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, όπου και τη βίασαν, τραβώντας και βίντεο στο κινητό. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων.

«Θέλει να φύγει από το νησί»

Ο δικηγόρος αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης είπε πως:«Το κορίτσι είναι χάλια απλά το καλό είναι ότι θέλησε να το πει. Μάλιστα ο εισαγγελέας μας είπε πως πρέπει η δικογραφία να συγκεκριμενοποιηθεί, να ασκηθούν ποινικές διώξεις για να μην υπάρξει κάποιο κενό».

Πρόσωπο από το περιβάλλον της 13χρονης μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως: «Δεν ζήτησε ποτέ χρήματα, ούτε της πρόσφεραν. Θέλει να φύγει από το νησί, θέλει να φύγει από αυτό το περιβάλλον. Προτιμά να πάει σε μια δομή ανηλίκων και να ξεκινήσει μια νέα ζωή από το να μείνει σε αυτό το περιβάλλον».

Στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ τα κινητά των φερόμενων δραστών

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Μυτιλήνης ζήτησε να κατασχεθούν τα κινητά τηλέφωνα των δύο ατόμων που η 14χρονη έχει υποδείξει πως την βίασαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός διέταξε παράλληλα, προκαταρκτική έρευνα, ζητώντας να δοθούν εξηγήσεις από τους δύο νεαρούς ηλικίας 21 και 22 ετών και να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας, που ουσιαστικά είναι η καταγγελία της 14χρονης και των γονιών της.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν κάποιο πρόσωπο εξωθούσε σε σεξουαλική εκμετάλλευση το κορίτσι έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, όπως επίσης και το ενδεχόμενο κάποιοι να γνώριζαν αλλά να σιωπούσαν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή