Κορωπί: Κακοποιούσαν γατιά και τα έκλειναν σε κλουβιά - Νέες καταγγελίες για το «κτήμα απάτης»

Νέες μαρτυρίες για το «κτήμα απάτης» στο Κορωπί που διοργάνωνε γαμήλιες δεξιώσεις

Κορωπί: Κακοποιούσαν γατιά και τα έκλειναν σε κλουβιά - Νέες καταγγελίες για το «κτήμα απάτης»
Unsplash
1'

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για το κτήμα δεξιώσεων γάμου στο Κορωπί, με την λίστα των θυμάτων της απάτης να είναι μεγάλη.

To κτήμα στο Κορωπί δεν διέθετε άδεια λειτουργίας και είχε σφραγιστεί κατ΄επανάληψη. Παρόλα αυτά οι εικόνες ταξίδευαν στο διαδίκτυο και η υπεύθυνη έκανε διαπραγματεύσεις.

Η γυναίκα που φέρεται να κινούσε τα νήματα στο κτήμα προσπαθούσε σε όλα τα στάδια να ρίξει στάχτη στα μάτια των θυμάτων.

Πρώην εργαζόμενος καταγγέλει κακοποίηση γατιών

Πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης ανέφερε στο Live News πως η υπεύθυνη του κτήματος χρωστούσε σε εργαζόμενους και προμηθευτές, ενώ έκανε λόγο και για κακοποίηση ζώων εντός του χώρου.

«Στο χώρο το τελευταίο διάστημα γινόταν κακοποίηση ζώων. Υπάρχουν και βίντεο, τα οποία είχε σε αποθήκες μέσα γάτες ανά τρεις σε κλουβιά μέσα, κόπρανα τους με φαγητά, από φλιτζάνια καφέ. Της κάναμε και καταγγελία επώνυμη καταγγελία και έχω το μήνυμα της που λέει ότι ‘το πρόστιμο θα στο αφαιρέσω από το χρωστούμενα για να μάθεις’. Όταν κάποιος πλησίαζε να την παρατήσει ουσιαστικά τότε του έδινε κατιτίς, αλλά γενικά χρωστάει σε πάρα πολύ κόσμο λεφτά. Χρωστάει σε όλους τους προμηθευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπάλληλος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή