Kλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Λουκέτο σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες καθαριότητας απειλούν να βάλουν οι εργαζόμενοι στους δήμους που αντιδρούν στη διαθεσιμότητα που προβλέπει την απομάκρυνση 2000 υπαλλήλων μέχρι το τέλος τoυ έτους.

Kλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ
1'

Συγκεκριμένα η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της ξεκινώντας καταλήψεις σε βασικές υπηρεσίες των δήμων.

Μεγάλο πρόβλημα αναμένεται να υπάρξει με τις συναλλαγές στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών καθώς και με τη φύλαξη παιδιών στους παιδικούς σταθμούς.

Ακόμη απειλή για τη δημόσια υγεία προκαλεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων και των εργαζόμενων στην καθαριότητα καθώς σε πολλές περιοχές τα σκουπίδια έχουν «πνίξει» τους πολίτες.

Παράλληλα, παρατείνουν πανελλαδικά τις κινητοποιήσεις τους οι δικηγόροι με 48ωρες κυλιόμενες αποχές που θα ξεκινήσουν από Τετάρτη και Πέμπτη για να ακολουθήσουν τα διήμερα 26-27 Νοεμβρίου και 6-7 Δεκεμβρίου. Στην Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων που συνήλθε υπό τον πρόεδρό της Ι. Αδαμόπουλο, οι κυλιόμενες αποχές επικράτησαν με ψήφους 22-18 έναντι της πρότασης για συνέχιση της αποχής για ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα ενώ υπήρξαν και προτάσεις για συνέχιση μέχρι τέλος του μήνα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή