Kαβάλα: Ανήλικη έκλεβε ηλικιωμένες

Αν και ήταν μόλις 14 χρόνων είχε τη συνήθεια να τρυπώνει σε σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων γυναικών στην Καβάλα και να κλέβει ό,τι πολύτιμο έβρισκε! Αν και είχε συλληφθεί στο παρελθόν, εξακολούθησε τα ίδια και ήδη εξιχνιάστηκαν άλλες δυο κλοπές.

Kαβάλα: Ανήλικη έκλεβε ηλικιωμένες
1'

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν την 14χρονη Ελληνίδα ως δράστιδα των κλοπών που είχαν γίνει στις 7 Φεβρουαρίου και στις 10 Μαΐου του 2012 και της είχαν αποφέρει συνολικά 800 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2.300 ευρώ.

Η ανήλικη ομολόγησε τις κλοπές αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Το θέαμα τριών πιτσιρικάδων μόλις 16, 15 και 14 χρόνων που έσπρωχναν πεζή μια μοτοσικλέτα στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, έκανε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής να επέμβουν αμέσως. Οι δυο μικρότεροι συνελήφθησαν επί τόπου, ενώ ο 16χρονος τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα στο χωριό του. Και οι τρεις ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει τη μηχανή από την πόλη της Κομοτηνής, όπως και ένα μοτοποδήλατο που είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο την περασμένη Κυριακή και είχε επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. Οι τρεις ανήλικοι, που είναι σεσημασμένοι για παρόμοιες κλοπές, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή