Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο προπονητής που ασελγούσε σε 17χρονο

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα Κέρκυρας ο 49χρονος προπονητής κρίκετ που κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονο αγόρι, επ' αμοιβή και κατ' εξακολούθηση. Η απολογία του δράστη κράτησε περίπου τρεις ώρες, αλλά δεν κατάφερε να πείσει για την αθωότητά του.
1'

Ο 49χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατόπιν καταγγελίας του γονέα του 17χρονου αλλά και έρευνα της Αστυνομίας.

Η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του προπονητή, έπειτα από καταγγελίες της μητέρας ενός 17χρονου αγοριού, σύμφωνα με τις οποίες ο 49χρονος ασελγούσε κατ' επανάληψη σε βάρος του γιου της και μάλιστα επί πληρωμή.

Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Οι έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 49χρονου έφεραν στο φως πως ο προπονητής βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις του με το 17χρονο αγόρι, αφού είχε ενσωματωμένη κρυφή κάμερα σε ξυπνητήρι.

Στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης:
- χρησιμοποιημένα προφυλακτικά
- βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,
- τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής
- ένα αεροβόλο τουφέκι τύπου flobert και
- σκληροί δίσκοι, usb sticks και άλλα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στο παρελθόν είχε παίξει κρίκετ και κατά την παραμονή του στην Αγγλία όπου έμενε και είχε πάρει δυο πτυχία προπονητή. Με αυτά τα προσόντα, προτάθηκε για να προπονεί στο κρίκετ, εθελοντικά παιδιά ηλικίας από 10 ετών.

Εντύπωση προκαλεί πως κανείς δεν ήξερε το παρελθόν του εφόσον πριν από 13 χρόνια, το 2000, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί στο Λος Άντζελες για παρενόχληση 13χρονου μέσω ιντερνετ.