ΣΟΚ με ακέφαλο πτώμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο εντοπισμός ενός ακέφαλου και δίχως χέρια πτώματος στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Μονής Ζωγράφου του Αγίου Ορους, στη Χαλκιδική.
1'

Για το μακάβριο εύρημα ενημερώθηκε προχθές το απόγευμα από τους επιβάτες ενός σκάφους η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε το ερασιτεχνικό σκάφος «ΝΙΚΟΣ» που βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου το πλήρωμά του να περισυλλέξει το πτώμα. Οπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για τη σορό ενός άνδρα που φορούσε μαύρο μαγιό, από την οποία λείπουν το κεφάλι και τα χέρια.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στις Αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάτι πιο περίπλοκο από το απλό σενάριο ενός ψαροντουφεκά που τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα φουσκωτού. Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για «μαφιόζικο» χτύπημα, αφού αυτό που τους έχει κάνει εντύπωση είναι ότι λείπουν τα άνω άκρα και το κεφάλι. Κατ' επέκταση δεν μπορούν να ληφθούν δαχτυλικά αποτυπώματα για περαιτέρω έρευνες, ούτε να γίνουν εξετάσεις σε δόντια που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του άτυχου άνδρα. Σημειώνεται, επίσης, ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση άνδρα στην ευρύτερη περιοχή.