Aγρίνιο: Ξύλο και συλλήψεις σε νυχτερινό μαγαζί

Επεισόδιο μεταξύ θαμώνων νυχτερινού καταστήματος που χθες είχε εγκαίνια προκλήθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συλλήψεις και αναζητήσεις.
2'

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας θαμώνας που είναι αστυνομικός, την ώρα που χόρευε με έναν φίλο του, δέχτηκε την επίθεση τεσσάρων ατόμων, που έχουν κατά το παρελθόν απασχολήσει αρκετές φορές την Αστυνομία. Ο αστυνομικός υπέστη χτυπήματα κατά την επίθεση και μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Οι τέσσερις άνδρες κατηγορούνται για απρόκλητη επίθεση, αν και άλλες πληροφοριες λένε πως προκλήθηκαν από τον αστυνομικό και ακολούθησε το επεισόδιο.

Αμέσως μετά το περιστατικό ξεκίνησαν αναζητήσεις για τα άτομα που υποδείχτηκαν ως πρωταγωνιστές της επίθεσης και έγιναν δυο συλλήψεις ατόμων 23 και 35 ετών. Οι αναζητήσεις συνεχίζονται όμως για να βρεθούν ακόμη δυο άνδρες που αναζητούνται καθώς και μια γυναίκα, άγνωστων στοιχείων που διασκέδαζε μαζί με την συγκεκριμένη παρέα.

Στο σπίτι ενός εκ των ατόμων που αναζητούνται βρέθηκε ένα ξίφος καθώς και δυο μαχαίρια. Η 72χρονη μητέρα του καταζητούμενου υποστήριξε πως τα ειδη αυτά ήταν δικά της με αποτέλεσμα και αυτή να συλληφθεί και στη συνέχεια να αφεθεί ελεύθερη.

Οι συλλήψεις δεν σταμάτησαν όμως εδώ αφού κατά τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς και στο κατάστημα όπου έγινε το επεισόδιο, διαπιστώθηκε πως ναι μεν είχαν υποβληθεί χαρτιά για την έκδοση άδειας, αλλά αυτή δεν είχε εκδοθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο 36χρονος υπεύθυνος του καταστήματος.

Η αστυνομία συνεχίζει τις αναζητήσεις για την σύλληψη και των υπολοίπων ατόμων που κατηγορούνται για την επίθεση στον αστυνομικό ενώ οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Πηγή: dete.gr