Το Ελληνοαμερικάνικο Τουριστικό Επιμελητήριο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!

Επιφανείς εκπροσώπους του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου (HACTA) «φιλοξένησε» ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στις κεντρικές εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Αθήνα!

Το Ελληνοαμερικάνικο Τουριστικό Επιμελητήριο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!
1'

Στο πλαίσιο επιμορφωτικού σεμιναρίου για τους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, με θέμα «Ελλάδα-ΗΠΑ, μια νέα συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού», ο πρόεδρος και ιδρυτής του HACTA κ. Γιώργος Τριβιζάς και η γενική διευθύντρια του οργανισμού κα. Anais Dietrich παρουσίασαν βασικές δράσεις και ενέργειες του επιμελητηρίου, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κ. Τριβιζάς και η κα. Dietrich ανέλυσαν τον κυρίαρχο ρόλο της αμερικανικής τουριστικής αγοράς στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας, εξηγώντας στους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πως οι Αμερικανοί ξοδεύουν περισσότερα από 750 δολάρια/άτομο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους!

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο ολοκληρώθηκε με μια πολύ σημαντική ανακοίνωση από τους εκπροσώπους του HACTA: τη διεξαγωγή μιας καινοτόμου εκδήλωσης, με στόχο τη δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων και δικτύων μεταξύ αμερικανών προμηθευτών και ελλήνων παραγωγών τουριστικών προϊόντων! Την εκδήλωση του HACTA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 3-6 Φεβρουαρίου 2014, θα υποστηρίξουν εθελοντικά –στο πλαίσιο της ισχυρής συνεργασίας HACTA και Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ- οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το βιογραφικό τους.

INFO IEK ΞΥΝΗ
• Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500

www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxini

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή