Ρέντης, Νίκαια και Κολωνός, όπως Άγιος Παντελεήμονας...

Τα κρούσματα ρατσισμού στους δρόμους της Αθήνας ολοένα και αυξάνονται, σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας...
1'

Τα κρούσματα ρατσισμού στους δρόμους της Αθήνας ολοένα και αυξάνονται, σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο από ανθρώπους της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, όσο και από αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσαν από κοινού εκπρόσωποι της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και της Ένωση Μεταναστών Εργατών, αναφέρθηκε πως το τελευταίο τρίμηνο, πάνω από 60 αλλοδαποί έχουν εισαχθεί νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία, από επιθέσεις νεαρών, ηλικίας 15 – 20 ετών. Ακόμα, ο εκπρόσωπος της κοινότητας του Πακιστάν, έκανε λόγο για βανδαλισμούς σε μικροκαταστήματα των περιοχών του Ρέντη, της Νίκαιας και του Κολωνού, τα οποία ανήκουν σε αλλοδαπούς.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου, πολλοί αλλοδαποί ανέφεραν επιθέσεις εις βάρος τους επιθέσεις, τονίζοντας πως για το θέμα έχουν ενημερωθεί βουλευτές και δήμαρχοι, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.