«Πορεία Ζωής» στην Αλεξανδρούπολη

Μαθητές των γυμνασίων και δημοτικών σχολείων Αλεξανδρούπολης και παιδιά ειδικού σχολείου...
1'

Μαθητές των γυμνασίων και δημοτικών σχολείων Αλεξανδρούπολης και παιδιά ειδικού σχολείου συμμετείχαν το πρωί στην «Πορεία Ζωής» που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των αγώνων Special Olympics.

Οι διαδηλωτές πορεύτηκαν από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου προς το περίπτερο των Special Olympics που στήθηκε απέναντι από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, θέλοντας να δώσουν με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα σεβασμού προς στην διαφορετικότητα,.

Σημειώνεται πως 380 αθλητές των Special Olympics, θα φιλοξενηθούν από 20-24 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Αθήνα 2011.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρης Γιαννακίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Γεωργία Νικολάου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Υπεύθυνος για ζητήματα Αγροτικού Τομέα, Γ. Ούστογλου, ο Δημάρχος Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης, οι Αντιδημάρχοι Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την συμβολή και της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.