Λαμία: Αρνείται τις κατηγορίες ο γιατρός για τις «ύποπτες» συνταγές

Ενώπιον του Ανακριτική Λαμίας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 56χρονος παθολόγος από τη Λαμία, ο οποίος κατηγορείται ότι έδινε συνταγές του νόμου περί ναρκωτικών, χωρίς να υπάρχει πραγματική και συγκεκριμένη ιατρική ένδειξη, αφού τα πιστοποιητικά που του προσκόμιζε 53χρονος Λαμιώτης ήταν πλαστά.

Λαμία: Αρνείται τις κατηγορίες ο γιατρός για τις «ύποπτες» συνταγές
1'

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τελευταίο τουλάχιστον πεντάμηνο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 36 συνταγές του νόμου περί ναρκωτικών, από τις οποίες προκύπτει ότι ο 53χρονος προμηθεύτηκε συνολικά 8.100 ναρκωτικά χάπια.

Στη συνέχεια προσκόμιζε τις ιατρικές συνταγές σε φαρμακεία της πόλης και έπαιρνε ναρκωτικά χάπια.

Εκτός από το γνωστό παθολόγο συνελήφθησαν επίσης ο 53χρονος που πλαστογραφούσε τα πιστοποιητικά του Ψυχιάτρου και μια 40χρονη Ουκρανή φίλη του

Σε επικοινωνία του lamiareport.gr με το γνωστό ποινικολόγο Γιώργο Δούμα, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 56χρονου γιατρού, είπε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η απολογία του κατηγορουμένου δεν θα ήθελε να κάνει κάποια δήλωση επί της ουσίας της υποθέσεως.

Ωστόσο τόνισε ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ότι θα μπορέσει να μας πει περισσότερα τη Δευτέρα που θα έχει γίνει και η απολογία του 56χρονου παθολόγου.

Πηγή: lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή