Καλοκαίρι σε χειμωνιάτικο σκηνικό!

Από τις παραλίες… κάτω από τα υπόστεγα κτιρίων! Άστατος προβλέπεται ο καιρός...
2'

Από τις παραλίες… κάτω από τα υπόστεγα κτιρίων! Άστατος προβλέπεται ο καιρός για αύριο, Κυριακή, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν στην Θεσσαλονίκη. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους θα είναι ισχυρά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι στη Θράκη μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στη Μακεδονία βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα ηπειρωτικά θα ενταθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στη Θεσσαλία την ανατολική στερεά και την Εύβοια τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Στην ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στη θάλασσα Κυθήρων 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το βράδυ στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια δυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα νότια γενικά αίθριος. Στα βόρεια παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.