Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση 15χρονου

Η περιπέτεια του 15χρονου Λορένσιο Μ., έληξε σήμερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν και είναι καλά στην υγεία του.

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση 15χρονου
1'

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση του Λορένσιο Μ, έπαιξε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και η μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών σε συνεργασία με ευαισθητοποιημένους πολίτες, από τους οποίους δεχθήκαμε πληθώρα τηλεφωνημάτων.

Μετά την ευχάριστη εξέλιξη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ευαισθητοποιημένο πολίτη ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000" αμέσως μόλις εντόπισε τον Λορένσιο και σε συνεργασία με την Άμεση Δράση ο ανήλικος βρέθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο Λορένσιο και τα αδέρφια του θα φιλοξενηθούν σε προστατευμένο περιβάλλον, προκειμένου να παραμείνουν μακριά από την εκμετάλλευση και την κακοποίηση στην οποία υπόκειντο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή