Σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στο παιδί του!

Μία οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα 32χρονο άνδρα και δράστη τον... πεθερό του...

2'

Μία οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα 32χρονο άνδρα και δράστη τον... πεθερό του που εκτυλίχθηκε στην Κρήτη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο!

Ο 72χρονος άνδρας δεν δίστασε να σηκώσει την καραμπίνα και να πυροβολήσει τραυματίζοντας θανάσιμα τον γαμπρό του πέφτοντας αιμόφυρτος στο έδαφος λίγα εκατοστά πιο πέρα από το σημείο που βρίσκοταν το μωρό του! Αιτία της εν ψυχρώ δολοφονίας ήταν η διαμάχη που είχε ο γαμπρός του με την κόρη του!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν το ζευγάρι το οποίο έμενε στα Χανιά ήρθε σε ρήξη. Η γυναίκα σύμφωνα με το Cretalive.gr απελπισμένη πήρε το μωρό τους και κατευθύνθηκε προς το πατρικό της σπίτι στα Μαρεδιανά Κισσάμου.

Ωστόσο, ο 32χρονος πήγε στο πατρικό της προσπαθώντας να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι τους, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη.

Τότε, άρπαξε το μωρό με το πορτ-μπεμπέ και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του για να το πάρει μαζί του στο σπίτι.

Βλέποντας το σκηνικό ο πεθερός του άρπαξε την καραμπίνα του και το έστρεψε προς το μέρος του απειλώντας πως αν δεν αφήσει το μωρό θα τον πυροβολούσε. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα το έκανε στην πραγματικότητα και μάλιστα μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και του παιδιού τους!

Έντρομος ο 32χρονος άφησε κάτω το μωρό και τότε ο 72χρονος του «έριξε» με την καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί έφθασαν στα Μαρεδιανά αναζητώντας τον ηλικιωμένο άνδρα. Τελικά ο 72χρονος εμφανίστηκε μπροστά τους, λέγοντάς τους ότι ο ίδιος ήταν που σκότωσε το γαμπρό του, ενώ παρέδωσε και την καραμπίνα και συνελήφθη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή