Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να κινηθούν τις επόμενες ημέρες οι κάτοικοι της Πάτρας...

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων
3'

Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να κινηθούν τις επόμενες ημέρες οι κάτοικοι της Πάτρας καθώς αναμένεται να σημειωθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων.

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Η παράταση της προσωρινής ολικής διακοπής της κυκλοφορίας οχημάτων επί του τμήματος της οδού Ζακύνθου, μεταξύ των οδών Κύπρου και Πέντε Πηγαδίων, και επί του τμήματος της οδού Πέντε Πηγαδίων, μεταξύ των οδών Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, στις 5 και 6/9/2011, λόγω ασφαλτικών εργασιών μετά από εργασίες κατασκευής αγωγού λυμάτων στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή-ανακατασκευή-αποκατάσταση αγωγών αποχέτευσης σε διάφορες περιοχές του Δήμου Πατρέων-Εργολαβία β’ έτους 2009» της ΔΕΥΑΠ.

Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 3 από Θερμοπυλών για Ζαρουχλέικα, θα διέρχονται μέσω των οδών Θερμοπυλών-Χαιρωνείας-Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών-Αγ. Σοφίας, ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά επί των οδών Δοϊράνης και Κεφαλληνίας.

Μετά από σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Έργων, με το οποίο μας ενημερώνει ότι εκλείπουν οι λόγοι για τους οποίους εκδώσαμε την υπ’ αριθ. 109155/Π3516/26-8-11 προγενέστερη απόφασή μας, ανακαλείται η ανωτέρω και εγκρίνεται η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της οδού Καρόλου Κουν, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοτοπούλη και Κυβέλης, για το χρονικό διάστημα από 3-9-11 έως 10-9-11, σε πλάτος όσο καταλαμβάνουν οι προσωρινές χωμάτινες ράμπες πρόσβασης πεζών επί της υπόψη οδού και συγκεκριμένα έμπροσθεν πολυκατοικιών επί της οδού Κ. Κουν αρ. 48 και αρ. 50, οι οποίες έχουν κατασκευασθεί από τη Διεύθυνση Έργων του Δήμου σε εφαρμογή σχετικής προσωρινής δικαστικής διαταγής.

Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί του τμήματος της οδού Αυλίδος, μεταξύ των οδών Ευβοίας και Ακρωτηρίου, για το χρονικό διάστημα από τις 5/9/2010 έως και τις 9/7/2010, και ώρες 07:00-15:00, λόγω εργασιών κατασκευής φρεατίων επίσκεψης στα πλαίσια του έργου «Εργασίες συντήρησης δικτύου αποχέτευσης Νοτίου και Ανατολικού Διαμερίσματος Πόλεως Πατρών-2010» της ΔΕΥΑΠ.

Η παρεμπόδιση θα γίνεται σε τέτοιο πλάτος οδοστρώματος, ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται κανονικά από το εναπομείναν τμήμα της υπόψη οδού, με ευθύνη του αναδόχου, ενώ η οδός θα δίνεται κανονικά στην κυκλοφορία μετά το πέρας των εργασιών στις 15:00.

Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της δυτικής πλευράς της οδού Κορίνθου, έμπροσθεν σεισμόπληκτου και διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Κορίνθου 178, (δέσμευση μιας θέσης ελεγχόμενης στάθμευσης), λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών, από την 5/9/2011 έως και την 10/9/2011. Η θέση ευρίσκεται μεταξύ των οδών Αράτου και Ζαΐμη.

Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της δυτικής πλευράς της οδού Κανακάρη, μεταξύ των οδών Ερμού και Αγίου Νικολάου, έμπροσθεν φαρμακείου επί της οδού Κανακάρη 118, την 2/9/2011, 11:00π.μ. – 12:00μεσ., λόγω εγκατάστασης μικρής πρέσσας για εργασίες σκυροδέτησης.

Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της βόρειας πλευράς ανώνυμης οδού (περιοχή Γερανέϊκα), παραπλεύρως κτιρίου επί της οδού Βότσαρη 115, (μήκος παρεμπόδισης 17,00μ. και πλάτους 1,40μ.), λόγω σκαλωσιάς, από 2/9/2011 έως και την 5/9/2011. Η θέση ευρίσκεται μεταξύ της οδού Βότσαρη και του κτιρίου των ΚΑΠΗ.

Πηγή: thebest.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή