Στα ίχνη των κακοποιών που βίαζαν γυναίκες!

Κοντά στα ίχνη της σπείρας των αδίσταχτων κακοποιών με τα καλάσνικοφ που έχουν χτυπήσει και κακοποιήσει σεξουαλικά...

Στα ίχνη των κακοποιών που βίαζαν γυναίκες!
2'

Κοντά στα ίχνη της σπείρας των αδίσταχτων κακοποιών με τα καλάσνικοφ που έχουν χτυπήσει και κακοποιήσει σεξουαλικά γυναίκες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι προκειμένου να ληστέψουν βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές.

Ήδη αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην ασφάλεια Αττικής τρία άτομα, Αλβανικής καταγωγής, τα οποία και εξατάζονται.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών, μετά τη σημερινή ληστεία στο σπίτι στη Γλυφάδα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν ένα πιστόλι με ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα.

Βίασαν ακόμα και μητέρα!

Στο βαρύ βιογραφικό τους… έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα επιθέσεις που έχουν πραγματοποιήσει σε περιοχές όπως, το Πανόραμα της Βούλας, το Παλαιό Φάληρο, το Παλαιό Ψυχικό και σε τουλάχιστον άλλες οχτώ περιοχές της Αττικής. Πολλά από τα θύματα τους, λόγω ντροπής, δεν έχουν καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν δεχθεί.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση στη Γλυφάδα δε δίστασαν να βιάσουν μία νεαρή μητέρα. Συγκεκριμένα, φορώντας κουκούλες στο πρόσωπο τους και κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα, όπου μένουν ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 2 ετών.

Οι κουκουλοφόροι «άδειασαν» όλα τα χρήματα και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι, ωστόσο η αρρωστημένη τους όρεξη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή γυναίκα, αφού προηγουμένως είχαν κλείσει σε άλλο δωμάτιο τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Άλλη μία μητέρα έζησε σήμερα τον εφιάλτη

Μία ακόμη μητέρα, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της στην Ηλιούπολη, την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον ανήλικο γιο της και την κακοποίησαν!

Οι δύο κουκουλοφόροι δράστες μπήκαν στις πέντε χθες τα ξημερώματα, παραβιάζοντας την εξώπορτα του σπιτιού της 40χρονης γυναίκας.

Ο σύζυγος του θύματος έλειπε σε ταξίδι και βρισκόταν μαζί με τον ανήλικο γιο της, όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δύο ληστές.

Οι κακοποιοί με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού την ακινητοποίησαν και αφού την κακοποίησαν, έφυγαν αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά.

Διαβάστε επίσης: Μέσα στα σπίτια οι ληστές, άλλη μία μητέρα έζησε τον εφιάλτη!

Οι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα στη Γλυφάδα!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή