Σκλάβες του σεξ στη Λαμία - Σοκάρουν τα έργα και οι ημέρες του 34χρονου (pics&vid)

Ανοίγουν τα στόματα και άλλων θυμάτων, μετά τον εντοπισμό της 40χρονης Γαλλίδας, την οποία κρατούσε φυλακισμένη και δεμένη στο ισόγειο «κολαστήριο» που διατηρούσε ο δράστης στο κέντρο της Λαμίας.
Σκλάβες του σεξ στη Λαμία - Σοκάρουν τα έργα και οι ημέρες του 34χρονου (pics&vid)
3'

ΠΡΩΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ «ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ» ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ

Τα όσα αποκάλυψε η Γαλλίδα για τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του 34χρονου, έδωσαν θάρρος σε δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες είχαν σχέσεις στο παρελθόν μαζί του, να λύσουν τη σιωπή τους και να αποκαλύψουν νέα στοιχεία, τα οποία τον «καίνε».

Όπως αναφέρει το lamiareport, μια εξ αυτών, κατέθεσε ότι είχε πέσει, μεταξύ άλλων, και θύμα εκβιασμού από τον Λαμιώτη καθώς επί περίπου 12 χρόνια την απειλούσε με διαπόμπευση. Είχε καταφέρει με αυτό τον τρόπο να την έχει «του χεριού» του και να τη χρησιμοποιεί σαν ερωτικό «παιχνίδι» για περισσότερα από 10 χρόνια. Μάλιστα στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει σοκαριστικές λεπτομέρειες, όπως ότι κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού τους, την είχε κλείσει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκίνητου του και απαιτούσε να τον ικετεύσει να σταματήσει.

lamia4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Η δεύτερη μαρτυρία

Μια άλλη γυναίκα, η οποία γνώρισε τον 34χρονο λίγο αφού ενηλικιώθηκε, τον κατήγγειλε για βιασμό. Όπως είπε, από την πρώτη στιγμή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του αλλά όταν επιχείρησε να απομακρυνθεί, εκείνος την έδεσε και τη βίασε. Προσέθεσε δε, ότι δεν είχε καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία καθώς φοβόταν μην εκτεθεί στη μικρή κοινωνία της Λαμίας.

Δε δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι κάτι που είχε τρομοκρατήσει την νεαρή, που φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι. «…έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του».

«Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ», ήταν από τις πιο ενδεικτικές φράσεις του 34χρονου που έπειθε τα θύματά του να μην αποκαλύπτουν τα όσα περνούσαν δίπλα του.

Ανατριχιαστικες περιγραφές

Πολλές από τις αρρωστημένες συνήθειες του 34χρονου είχε περιγράψει πρώτη στους αστυνομικούς και η 40χρονη Γαλλίδα. «Μου είπε ότι εάν φώναζα, θα με σκότωνε. Τον ρώτησα ήρεμα τι ήθελε και αυτός μου είπε ότι δεν θα ξαναφύγεις για την Γαλλία και ότι είσαι ολοκληρωτικά δική μου. Με έλυσε και αυτός κοιμήθηκε χωρίς να με αγγίξει.

Μου έδειξε το δωμάτιο και μου είπε καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή, είσαι φυλακισμένη εδώ. Του είπα ότι δεν ήθελα να μείνω εκεί, τότε αυτός μου ξανάδεσε τα χέρια, μπροστά αυτή τη φορά, τους αστραγάλους, μου έκλεισε το στόμα και τα μάτια και έφυγε».

Η δικαστική οδός

Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, καθώς στην αρχική κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής, προστέθηκε -μετά τις νέες καταθέσεις- από τον Εισαγγελέα η σημείωση «κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή» αλλά και η κατηγορία του βιασμού «κατά εξακολούθηση και κατά συρροή». Θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση με τη Γαλλίδα ήταν ένα «απλό ερωτικό παχνίδι».

Παράλληλα, η 24χρονη συγκάτοικος και σύντροφός του που αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, απολογήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ενώπιον της Ανακρίτριας η οποία συμφώνησε με την γνώμη του Εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την τακτική δικάσιμο και χωρίς περιοριστικούς όρους.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών, βίντεο: "Espresso", lamiareport, lamianow

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος για Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Τον είδα να αυτοϊκανοποιείται στην πόρτα μου!»

Νέα δημοσκόπηση: Ντέρμπι ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και θρίλερ στις κάλπες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή