Ζέστη με τοπικές βροχοπτώσεις

Συννεφιά με υψηλή για την εποχή θερμοκρασία και τοπικές βροχοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Ζέστη με τοπικές βροχοπτώσεις
2'

Συγκεκριμένα, λίγες παροδικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και βροχές αναμένονται στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες θα σημειωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη, στην οποία μάλιστα θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 Μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Βροχοπτώσεις και καταιγίδες αναμένονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιοι νοτιοδυτικοί διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα δυτικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή