Αυτά τα τρίδυμα έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και όχι άδικα

Γνωρίστε τον Rockwell, την Cali και την Elli Beck, τα τρίδυμα με τους 200.000 followers στο Instagram.
Instagram @the.becktriplets
2'

Τα τελευταία χρόνια, οι μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τα προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης, έχουν οδηγήσει σε αύξηση των ποσοστών των πολύδυμων κυήσεων περίπου κατά 40-50%. Ολοένα και περισσότερα δίδυμα και τρίδυμα γεννιούνται και μεταξύ αυτών και οι Rockwell, Cali και Elli, γνωστοί στα social media και ως @the.becktriplets.

Τα τριδυμάκια γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 2018 μετά από χρόνιες προσπάθειες των γονιών τους, Christy και Ryan, να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Όπως αναφέρει κι Christy στο thebecktriplets.com, η γέννηση των παιδιών τους είναι ευλογία, ένα θαύμα που κανείς δεν περίμενε.

Οι οικογένεια Beck μένει σε ένα αγρόκτημα στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών και η Christy με με τον σύζυγό της έχουν φτιάξει ένα blog στο οποίο μοιράζονται τις εμπειρίες τους ως γονείς, τα κατορθώματα των παιδιών τους, συμβουλές και πολλά ακόμα.

Επιπλέον όμως, η Christy λατρεύει τη φωτογραφία και από τη γέννηση των παιδιών της κι έπειτα, δε σταματά να τα φωτογραφίζει με απίθανα ρούχα και σε υπέροχα σκηνικά εντός και εκτός σπιτιού.

Τα τρίδυμα παιδιά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της μαμάς τους και κάθε τους φωτογραφία στο Instagram συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες likes. Σε άλλες είναι ντυμένα ασορτί, σε άλλες όχι, το σίγουρο είναι ότι έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα κοριτσάκια Cali και Elli είναι μονοζυγωτικά και μοιάζουν πολύ στη μητέρα τους, ενώ ο μικρός Rockwell, σύμφωνα με την Christy, είναι φτυστός ο σύζυγός της, Ryan, ο οποίος εμπνεύστηκε και το όνομά του.

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες των τριδύμων που έχουν κάνει θραύση στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.