Μοντέλα ετών εννέα - Οι δίδυμες με τους πάνω από 1,8 εκατομμύριο followers

Θεωρούνται τα πιο όμορφα δίδυμα στον κόσμο και όχι άδικα.
instagram.com/clementstwins
2'

Η Leah Rose και η Ava Marie Clements, γνωστές και ως Clements Twins, θεωρούνται οι πιο όμορφες δίδυμες στον κόσμο. Τα δύο κορίτσια από το Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν μακριά καστανόξανθα μαλλιά, μεγάλα πράσινα μάτια και έχουν ξεχωρίσει λόγω της ομορφιάς τους από πολύ μικρές.

Σύμφωνα με το dailymail.co.uk όταν έγιναν επτά ετών και μετά από την προτροπή οικογενειακών φίλων τους, η μητέρα τους, Jaci Clements, δημιούργησε ένα ξεχωριστό Instagram προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες τους. Τα δύο κορίτσια έγιναν γρήγορα γνωστά σε όλη την υφήλιο και σήμερα ο λογαριασμός τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει πάνω από ενάμιση εκατομμύριο followers.

Οι δίδυμες συνεργάζονται με πολλά επώνυμα brands ρούχων και παιχνιδιών, ενώ στο προφίλ τους εκτός από τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις, ξεχωρίζουν και οι φωτογραφίες από τις καθημερινές τους στιγμές. Σε πολλές από αυτές μάλιστα, ποζάρουν με την 37χρονη μητέρα τους που σύμφωνα με τα σχόλια των θαυμαστών τους, μοιάζει με μεγάλη τους αδερφή.

Η ασθένεια του μπαμπά τους και το δημόσιο κάλεσμα

Τον Οκτώβριο του 2019, ο μπαμπάς των δίδυμων μοντέλων διαγνώσθηκε με έναν σπάνιο είδος λευχαιμίας. Για την αντιμετώπισή του, απαραίτητη ήταν η μεταμόσχευση μυελού των οστών και τα δύο κορίτσια απευθύνθηκαν μέσω του προφίλ τους στο Instagram στους διαδικτυακούς τους φίλους και θαυμαστές.

Ο δότης τελικά βρέθηκε και μερικούς μήνες αργότερα, ο Kevin Clements επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά του. Τα δύο κορίτσια συνέχισαν τη δική τους εκστρατεία κινητοποίησης για να βοηθήσουν και άλλους που βρίσκονται στην ίδια θέση.