Τα 7 είδη των άπιστων αντρών

Οι άντρες και η απιστία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο και μάλιστα έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για να γραφούν τα κατορθώματα τους

Τα 7 είδη των άπιστων αντρών
1'

Οι λόγοι για να απιστήσουν πολλοί..., αλλά σε αυτό το άρθρο, θα δείτε ποιοι είναι οι κύριοι τύποι των ¨Άπιστων-ανδρών¨.

Ο online – άπιστος. Είναι πολύ συνηθισμένος πλέον αυτός ο τύπος, που αρέσκεται να κλείνει ραντεβού μέσω social media και οι υπολογιστές να παίρνουν φωτιά.

Ο άπιστος της αρπαχτής. Είναι εκείνος ο τύπος, που το κάνει πολύ περιστασιακά και το μόνο, που θέλει είναι μια μικρή ανάσα από την ρουτίνα, χωρις να θέλει μπλεξίματα. Είναι πολύ προσεκτικός σε κάθε του κίνηση.

Ο επαγγελματίας-άπιστος. Ο μετρ του ψέματος και της διαπλοκής. Όλη του η ζωή είναι ένα ψέμα. Φτιάχνει άριστα το πρόγραμμα του και κρατάει πάντα κάλα προστετευμένη την ¨διπλή ζωή¨ του. Δεν του φαίνεται με τίποτα, γιατί ξέρει πως πρέπει να "πράξει". Δαπανά ώρες στο να σκέπτεται την επόμενη κίνηση του και δεν μιλάει πολύ.

Ο ανεγκέφαλος-άπιστος. Ο άνθρωπος, που δεν σκέφτεται τίποτα περισσότερο από την ικανοποίηση του. Είναι ψυχρός και το μόνο, που θέλει να αποκτήσει είναι η ηδονή. Δεν έχει αξίες και είναι από τους πιο επικίνδυνους. Προσοχή με αυτόν!

Ο κλαψό(τέτοιος)...-άπιστος. Αυτός θα πρέπει να πάει να παίξει σε ¨σεξπηρικό¨ έργο και θα αναδείξει το ταλέντο του. Ο άνθρωπος, που μπορεί να εφεύρει το πιο απίθανο παραμύθι, για να τον λυπηθεί η γυναίκα-στόχος του. Έχετε συναντήσει πολλούς τέτοιους..., είμαι σίγουρη!

Ο μισογύνης-άπιστος. Το κίνητρο του είναι να ξεφτιλίζει την κάθε γυναίκα που συναντά. Αυτό κάνει και με την μόνιμη σχέση του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή