Relax at the beach - Όσα ζητάς είναι στα Public

Αναζητάς εξοπλισμό παραλίας; Εμείς ξέρουμε που θα τον βρεις!Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα απομονωμένο νησάκι στον Ειρηνικό, το ονομαζόμενο Νησί του Πάσχα, άνθισε ο λαμπρός πολιτισμός των Rapa Nui. Η γλώσσα Rapanui (σήμερα μιλιέται άπταιστα μόνο από 800 περίπου από τους κατοίκους του νησιού), καθώς και τα διάσημα γλυπτά «τα πέτρινα κεφάλια» που ατενίζουν νοσταλγικά τον ουρανό, αποτελούν τα τελευταία απομεινάρια αυτού του πολιτισμού.

Relax at the beach - Όσα ζητάς είναι στα Public
4'

Η ελληνική εταιρεία TerraNation™ “δανείστηκε” τη γλώσσα των Rapa Nui για να ονοματίσει τις ποιοτικές και πρακτικές δημιουργίες της: KIKIRI, TITEVE, TEHEMOE, NUIKOPU, TANEKOPU, ONEMOE, AGIMOE… Και αν δεν σας λένε τίποτα όλα αυτά, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε τα πιο πρακτικά προϊόντα για το καλοκαίρι που μπορείτε να βρείτε φέτος στα Public!

Τα Public, φέτος αποδεικνύουν με κάθε τρόπο ότι είναι ο καλύτερος σύμμαχος του καλοκαιριού και των διακοπών μας και είναι το μόνο μέρος που χρειάζεται να επισκεφτούμε για να απολαύσουμε ένα άνετο καλοκαίρι, όπως το ονειρευόμαστε! Η πρόσφατη συνεργασία των Public με την ελληνική εταιρεία TerraNation™ καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας για καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.

O εξοπλισμός σκίασης της TerraNation™ αντέχει εξαιρετικά στον άνεμο χάρη στην αεροδυναμική του σχεδίαση, ενώ ξεχνάτε πλήρως την ταλαιπωρία καθώς διαθέτει αυτόματο μηχανισμό για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Οι ομπρέλες παραλίας θα προστατέψουν εσάς και τα παιδιά σας από τις ακτίνες του ήλιου καθώς διαθέτουν 98% UV αντηλιακή προστασία και αεραγωγό οροφής για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, ενώ είναι απόλυτα πρακτικές στη χρήση τους από ελαφρύ αλουμίνιο, ασφαλείς άκρες ακτινών για αποφυγή ατυχημάτων, σχεδιασμό για καλή στήριξη, γάντζους για ανάρτηση αντικειμένων και εύκολο σάκο μεταφοράς με φερμουάρ και ιμάντες ώμου.

Τα υποστρώματα διπλής όψης θα σας προσφέρουν την απόλυτη άνεση στην παραλία! Η μπροστινή τους πλευρά είναι πετσετέ και η πίσω από πολυεστέρα ενώ η γέμισή τους είναι από αφρώδες υλικό για να τυλίγονται και να χωρούν σε τσάντες παραλίας και μεταφέρονται εύκολα και γρήγορα.

Η καρέκλα παραλίας είναι ιδανική για να χαλαρώσετε στην παραλία, χωρίς να σας ταλαιπωρήσει στη μεταφορά αφού έχει πανεύκολη συναρμολόγηση, μικρή συσκευασία, είναι πανάλαφρη και το ύφασμα της πλένεται εύκολα.

Οι τσάντες παραλίας της TerraNation™ καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας, ακόμα και όταν πεινάσετε ή διψάσετε. Βάλτε τα φρούτα, τα αναψυκτικά σας, τα σάντουιτς σας και ό, τι άλλο τραβάει η όρεξή σας στην πρακτική ψυγειοτσάντα και εκείνη θα διατηρήσει τη θερμοκρασία για πολλές ώρες. Ταυτόχρονα οι μοναδικές τσάντες παραλίας θα μεταφέρουν με στυλ τα πράγματά σας αλλά είναι και εξαιρετικά ιδανικές για μεταφορά παιχνιδιών αλλά και αντικειμένων που είναι βρεγμένα!

Ανακαλύψτε επίσης στα Public τις πετσέτες TerraNation™ που θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλες τις άλλες! Θα τις βρείτε σε μοναδικά χρώματα, από βαμβάκι πρώτης ποιότητας ή από μικροϊνες. Θα τις ερωτευτείτε γιατί έχουν όλα όσα ονειρεύεστε και ακόμα περισσότερα, μια και ενσωματώνουν θήκες για καλύτερη σταθερότητα στην ξαπλώστρα παραλίας, έχουν θήκη για μαξιλάρι και στεγνώνουν απίστευτα γρήγορα!

Πλέον στην παραλία θα είστε έτοιμοι για όλα και πιο άνετοι από ποτέ. Όλα τα μικρά αξεσουάρ, που θα σας διευκολύνουν τη ζωή, τα βρίσκετε επίσης στα Public από την TerraNation™. Βάση ομπρέλας, άγκυρα παραλίας για να μην σας παίρνει τα πράγματα ο άνεμος, μανταλάκια που κρατούν την πετσέτα στη θέση της βουρτσάκι για να καθαρίζετε τα πράγματά σας από την άμμο, σελιδοδείκτης που σας επιτρέπει να κρατάτε ανοιχτό το βιβλίο ή το περιοδικό σας μόνο με το ένα χέρι και πολλά άλλα!

Και φυσικά, αφήσαμε το πιο διασκεδαστικό για το τέλος. Φανταστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια και για παρέες φίλων, που είναι σχεδιασμένα ειδικά για τη θάλασσα και δεν θα τα χορταίνετε! Παίξτε όνομα-ζώο-πράγμα με τα ειδικά ζάρια και ας κερδίσει ο καλύτερος! Ή κάντε ψαράκια στην επιφάνεια της θάλασσας, ακόμα και σε παραλίες που έχουν μόνο άμμο και χωρίς να αναζητάτε πια τα επίπεδα βότσαλα καθώς τα βότσαλα φελλού είναι σχεδιασμένα ειδικά γι΄αυτό το λόγο και το πιο φανταστικό από όλα είναι ότι δεν βουλιάζουν!

Βρείτε στα 48 καταστήματα Public τα προϊόντα της TerraNation™ και ζήστε μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης στη θάλασσα: τη διαδρομή, το χαλάρωμα στην παραλία και την αποχώρησή σας από εκεί.
Γιατί φέτος τα Public είναι ο πιο σημαντικός καλοκαιρινός σας προορισμός!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή