Αυτό το σπίτι κρύβει ένα «σκοτεινό» μυστικό - Ο Benny και τα μυστηριώδη σημάδια στον τοίχο

Όταν η Joanne Gallagher παρατήρησε στον τοίχο του δωματίου της μικρής της κόρης μυστηριώδη αποτυπώματα χεριού, κατάλαβε ό,τι κάτι περίεργο συμβαίνει στο σπίτι της.
Αυτό το σπίτι κρύβει ένα «σκοτεινό» μυστικό - Ο Benny και τα μυστηριώδη σημάδια στον τοίχο
1'

Μία μέρα που καθάριζε το δωμάτιο της 8χρονης κόρης της Aimme, η 39χρονη παρατήρησε μαύρα αποτυπώματα χεριού στον τοίχο πίσω από την πόρτα. Η ίδια κατάλαβε αμέσως ότι αυτά τα αποτυπώματα δεν μπορεί να ανήκουν στην κόρη της, καθώς αυτή έλειπε σε διακοπές με τον πατέρα της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 39χρονη ανήσυχη ρώτησε μία φίλη της για την ιστορία του σπιτιού, στο οποίο είχαν μετακομίσει πρόσφατα, και ενημερώθηκε ότι στην οικία είχε αυτοκτονήσει ο γιος της οικογένειας.

PAY FAMILY TORMENTED BY CHILD GHOST IN SUICIDE HOUSE WHO LEAVES BLACK HANDPRINTS ON WALLS

Όπως η ίδια εξομολογείται δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με οντότητες στο συγκεκριμένο σπίτι, καθώς στο παρελθόν, την ώρα που κοιμόταν την είχε επισκεφτεί το φάντασμα ενός παιδιού.

Μάλιστα, και η κόρη της μερικά βράδια μετά το περιστατικό, την πληροφόρησε ότι ένα παιδάκι που λεγόταν Benny είχε έρθει στο κρεβάτι της. Η 39χρονη επισκέφτηκε μία γυναίκα που ασχολείται με μεταφυσικά φαινόμενα για να της δείξει τα αποτυπώματα.

Μόλις τα είδε η γυναίκα πληροφόρησε την 39χρονη μητέρα ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο από ένα παιδάκι που ονομάζεται Benny...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή